• 25 Jaar De Eenhoorn
    Van 1 oktober 2015 tot 31 januari 2016 ontvangt u bij aankoop van 1 van de 25 Eenhoorn-actietitels de bijzondere geschenkeditie Eén miljoen vlinders helemaal gratis.
  • Uitgeverij De Eenhoorn
    Ontdek ons ruim aanbod aan kinderboeken, prentenboeken, kartonboeken, flapjesboeken, young adult boeken en bijzondere geschenkboeken voor volwassenen.

 

Week van het bos

Newsflash
Boekvoorstelling Mama Medusa op zaterdag 10 oktober in Brussel

Op zaterdag 10 oktober stelt Kitty Crowther haar nieuwste prentenboek, Mama Medusa, voor in het ABC-huis te Brussel (vanaf 15 uur). Aan de hand van heel wat beeldmateriaal vertelt Kitty over haar inspiratiebronnen, haar grote fascinatie voor kwallen, water, de natuur ... Nadien leest Kitty Mama Medusa voor (in het Frans) en signeert ze haar boeken.

Meer info lees je hier.

Newsflash
De gouden kooi bekroond met White Raven 2015

Het prentenboek De gouden kooi  (tekst van Anne Castognoli, illustraties van Carll Cneut en vertaald door Saskia De Coster) is bekroond met een White Raven. Deze internationale bekroningen worden elk jaar uitgereikt door de International Youth Library in München.

Kamishibai vertelplaten

Stap in de eeuwenoude Japanse traditie van het verteltheater of de kamishibai. Deze combinatie van voorlezen en theater dompelt de kinderen volledig onder in een verhaal.Ontdek het ruime aanbod aan kamishibai vertelplaten van De Eenhoorn.