De tuinmannen en de kunst van zijn en zien

De tuinmannen en de kunst van zijn en zien

Be the first to review this product

SKU: 9789058383020

In 73 macro-opnames van stukken schors, bloemen, gras, bladeren, mos, druppels, ijs, veren... maak je letterlijk van heel dichtbij kennis met de poëzie in een tuin. Maar de tuin is meer dan alleen maar een tuin. De tuin is een metafoor voor de samenleving. En in die tuin gebeurt van alles. Er is veel groei en bloei. Maar soms loopt er ook iets fout.

Review

Details

'Geert De Kockere heeft meer van zulke prachtige, pure fotoboeken gemaakt en ook dit boek is weer een samensmelting van macrofotografie, natuur en een tikkeltje filosofie voor kinderen en volwassenen. Om in dezelfde trant te blijven: wie er oog voor heeft, zal ervan genieten; wie het niet ziet, zal het laten liggen.' (Nederlandse Bibliotheekdienst, mei 2005)

'Het is dan ook een prachtig kijkboek voor liefhebbers van de natuur, of voor iedereen die zijn eigen omgeving in een nieuw daglicht wil zien. Oog voor details, dat heeft de auteur, en dat geeft hij de kijkers door. Na het bekijken van dit boek wil je meteen zelf op zoek naar die toverachtige beelden. Dit is een uitnodiging die je niet naast je neer mag leggen.' (website Pluizuit, juni 2005)

More information

Additional Information

Variety giftbook, picturebook
Themes filosoferen, insect, tuin, beestje, natuur
Age 6-99 jaar
Series The gardeners
Number of pages 80 blz.
Format 25 x 21 cm
Design hardcover
Published since 01/05/2005
NUR code 432, 223
Author Geert De Kockere
ISBN Number 9789058383020

Related Products