I'm not a book, I'm a dog (Ik ben geen boek, ik ben een hond)

I'm not a book, I'm a dog (Ik ben geen boek, ik ben een hond)

Author: Milja Praagman
Illustrator: Milja Praagman

Be the first to review this product

SKU: 9789462911154

Funny animalbook. With little surprises underneath the flaps.

I'm a dog and not a book! Remove those letters on my fur. Letters tickle. I prefer that you pet me. When it tickles, I have to scratch. And I don't have the time to scratch, because I have to guard you!

Have a look inside the book

Review

Details

'De tekst is kort en eenvoudig. De compositie van woorden, klanken en beelden zijn helemaal op maat van de jonge peuter. Het boek bevat ook inspirerende flapjes waarmee de interactie met de peuters wordt gestimuleerd. Het boekje kan gebruikt worden binnen verschillende thema’s in de kleuterklas zoals huisdieren of boeken. De stevigheid van het boekje en de flapjes zal de peuterhandjes zeker een tijdje doorstaan.' (Leestank, juni 2016)

'Door de tekst wordt de peuter uitgenodigd om actief mee te doen. De hond wil geaaid worden en een lik geven. Er zijn verrassende flapjes en de hond kan ook kwispelen met zijn staart, leuk bedacht.' (Peuterboekenland, september 2016)

'De illustraties van Milja Praagman zijn heel eenvoudig en to the point gehouden. Op een geelgroene achtergrond kijkt de bruine hond je steeds rechtstreeks aan. Je ziet hem in heel natuurlijke houdingen en hij komt levensecht over.' (Wonderland by Alice, september 2016)

More information

Additional Information

Variety lift-the-flap book
Themes book, dog
Age 2+
Series I'm not a book
Number of pages 18 pages, no end papers
Format 18 x 18 cm
Design hardcover
Published since 01/04/2016
NUR code 271
Author Milja Praagman
Illustrator Milja Praagman
ISBN Number 9789462911154

Related Products