Kastje, wat past je?

Kastje, wat past je?

Author: Riet Wille

Be the first to review this product

SKU: 9789058382184

Een poëtische zoektocht langs de verschillende kasten die je in en om het huis vindt: de boekenkast, de kleerkast, de keukenkast, het nachtkastje, de bijenkast... Bij elke kast staan acht poëtische raadsels over de inhoud van die specifieke kast. De tekeningen van Hugo Van Look geven de nodige aanwijzingen en achteraan vind je alle oplossingen. De raadsels zorgen voor een grotere betrokkenheid van kinderen bij poëzie en zetten aan tot imitatie.


Download hier de lestips bij dit boek.

Review

Details

'Dit mooi verzorgde boek is een grappig versjesboek met niet al te moeilijke raadsels over de inhoud van 12 kasten die elk een dubbele pagina toegemeten krijgen. De rijmende zinnen zijn gedrukt in een duidelijk lettertype. De grote gekleurde tekeningen van de verschillende kasten laten heel veel details zien, waaruit de juiste gekozen moeten worden als antwoorden op de diverse vragen.' (Adviesbureau Nederland, februari 2005)

'Dit boekje is werkelijk een juweeltje! Kinderen van 9 tot 12 jaar kunnen er de schatten in de vele kasten van het huis ontdekken... Maar dan moeten ze wel de schitterende poëtische raadsels van auteur Riet Wille weten op te lossen. De tekeningen van Hugo Van Look lichten telkens een tipje van de sluier...' (City Magazine, september 2004)

More information

Additional Information

Variety poetrybook
Themes kast, poëzie, raadsel
Age 9+
Number of pages 32 blz.
Format 24,5 x 16,5 cm
Design hardcover
Published since 01/03/2004
NUR code 292
Author Riet Wille
ISBN Number 9789058382184