Kooksprookjes

Kooksprookjes

Illustrator: Ann De Bode

Be the first to review this product

SKU: 978-90-5838-640-3

Warre Wortel en Benny Banaan maken heel wat mee. Samen met hun vrienden Kobe Komkommer, Cindy Citroen, Pablo Paprika, Ella Erwt,… beleven ze wonderlijke  avonturen in Kooksprookjesland. Warre en Benny tonen je hoe je een bootje broodje, een toverpadden- stoel, een fruitige regenboog, een ijsracewagen en nog veel meer lekkers maakt. Een boek vol makkelijke, gezonde recepten en leuke verhalen voor uren kookplezier.

Review

Details

‘In de boekhandel ligt, dankzij twee Brugse mama’s, weldra een grappig verhalenboek met verrassende recepten voor kinderen. ‘Kooksprookjes’ is het gevolg van een vriendschap tussen twee mama’s die elk hun eigen levensdroom wilden waarmaken. ‘Het sprookjesboek gaf ons zoveel energie, dat we al een vervolg aan het schrijven zijn en een nieuwe droom koesteren: een eigen tv-kookprogramma voor kinderen.’ (Het Laatste Nieuws, september 2010)

‘Dit boek staat boordevol grappige smulverhalen. De recepten die bij elk van de verhalen horen, vind je achteraan de bundel. Kooksprookjes is een ‘heerlijke’ leesbelevenis voor jong en oud, met meer dan smakelijke illustraties. Een hebbeding voor smulpapen en leesbeesten.’ (Kiddo, maart 2011)

'Briljant om een boek te schrijven over fruit en groentesoorten. Zeker de groente en fruitsoorten die vrij toegankelijk zijn. Ook heel leuk zijn de afsluiters met recepten. Ik kijk zeker uit naar een vervolg.' (Thuisleven, november 2017)

More information

Additional Information

Reprint 2de druk
Variety picturebook
Themes koken, groeten, fruit, gezond eten
Age 4+
Number of pages 64 blz.
Format 26 x 20 cm
Design Hardcover
Published since 01/09/2010
NUR code 277, 216
Author An Vissers, Christina Van Geel
Illustrator Ann De Bode
ISBN Number 978-90-5838-640-3