Als jij...

Als jij...

Auteur: Ben Kuipers
Illustrator: Benjamin Leroy

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058384713

€ 11,00
Incl. BTW

Een verliefde man vindt in zijn omgeving inspiratie om over zijn geliefde te praten. Hij vergelijkt haar met een bos, de wind, een huis, een boek,… Een bijzonder geschenkboek voor geliefden, met een poëtische tekst en tedere illustraties.


Lees een fragment.

Recensie

Details

'Net als de tekst blaken de illustraties van optimisme. De kleuren spatten regelmatig van het blad. Elke spread vormt één geheel en verbeeldt telkens één uitgewerkte vergelijking. Het is mooi hoe Leroy - binnen de eenheid van het boek - variatie brengt. [...] Als jij... is een mooie ode aan de liefde. Een ideaal boekje om te geven aan iemand van wie je houdt.' (De Leeswelp, maart 2008)

'Het ritme van de zinnen doet je reflecteren over je eigen beleven van de liefde en de verrassende pointes strelen je hart (en zinnen). De warme en tedere illustraties verbeelden de zachte kant van de liefde zonder zeemzoet te zijn. De kleurrijke composities tonen een soort surrealisme die je emoties aanspreekt. Zo passen tekst en illustraties perfect bij elkaar. Zoals vermeld op de achterflap: "Een bijzonder geschenkboek voor geliefden.”' (Website Pluizuit, april 2008)

Extra informatie

Extra informatie

Soort geschenkboek
Thema liefde, verliefd zijn
Leeftijd 12-99 jaar
Omvang 26 blz.
Formaat 14 x 19 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2008
NUR code 294, 370
Auteur Ben Kuipers
Illustrator Benjamin Leroy
ISBN Nummer 9789058384713