Afscheidsboek

Doe je zesdeklassers een blijvende herinnering cadeau!

In juni verlaten alle zesdeklassers jouw school? Met het prachtige ‘Drakendal’ geef je hen een onvergetelijk afscheidsgeschenk. Een boek om in de vakantie met volle teugen van te genieten, te bewaren en erdoor terug te denken aan je lagereschooltijd, en later aan je kinderen door te geven.

Dit boek zal elke zesdeklasser aanspreken:
• Een spannend, fantasierijk maar ook gevoelig fantasy-verhaal
• Over een jongen die volwassen wordt
• Prachtige cover, intrigerende illustraties bij elk hoofdstuk en harde kaft

‘Drakendal is een boek met laagjes, met verhalen in verhalen, een rijkdom aan beelden en verwijzingen naar het mythische. Het prikkelt je verbeelding en wakkert je geweten aan.’ (Het Nieuwsblad)

‘Drakendal is een spannend verhaal over moed, jezelf zijn en avonturen en ervaringen die je tekenen voor het leven. De schitterende fantasy-illustraties in zwart-wit zijn van Kristiens zoon Seppe Van den Berghe.’ (Krant van West-Vlaanderen)

‘Een met veel warmte geschreven verhaal, mooi en bedachtzaam van taal met sprookjesachtige elementen.’ (NBD Biblion)Kristien Dieltiens won al verschillende prijzen van de Kinder- en Jeugdjury. Haar historische roman Kelderkind is bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs, De Kleine Cervantes en de Prijs Letterkunde van West-Vlaanderen. Kristiens boeken zijn vaak ļ¬lmisch, zintuiglijk en gevoelig geschreven. Ze hecht veel belang aan een goede intrige, een stevige plot, een portie humor en veel avontuur. Vertalingen van haar werk verschenen in het Duits, Frans, Spaans, Deens, Portugees en Japans.Over het boek

DrakendalBarn is geen durver. Eigenlijk is hij bang van alles. Hij kan niet eens hoog in een boom klimmen, zoals de andere Boomkinderen van zijn leeftijd. Barn is maar een ‘twijgje’. Zo wordt hij ook door iedereen genoemd. Twijgje heeft wel iets met bijen. Hij durft er als enige de honing te halen. Hij praat ook met de vogels en de insecten. Dan komt de dag van het grote feest. Twijgje wordt op een lange en gevaarlijke reis gestuurd. Durft hij zijn angst in de ogen te kijken?

De perfecte mix van spanning, fantasie, avontuur en coming-of-age-elementen zorgt ervoor dat ‘Drakendal’ het juiste boek is voor alle lezers die zich op de overgang naar volwassenheid bevinden.


Met aparte pagina om een boodschap voor de leerling te schrijven.
Download hier de volledige folder over het afscheidsboek 2020.
Bestellen

Bestel vóór 8 mei 2020.
Alle bestellingen worden ten laatste in de tweede week van juni geleverd.

•  € 8,95 (portkosten gratis) 
•  Minimumafname 15 ex. 
•  312 blz. 
•  15 x 21,5 cm
•  ISBN 978-94-6291-348-6 

Bestel door te mailen naar info@eenhoorn.be of de bestelkaart te sturen naar De Eenhoorn, Vlasstraat 17, 8710 Wielsbeke.