Anna houdt van dansen

Anna houdt van dansen

Auteur: Tomas Nollet
Illustrator: Tomas Nollet

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058383716

€ 13,50
Incl. BTW
Anna houdt van dansen. Ze danst altijd en overal: in de tuin, op haar bed en op de trap. Ze oefent voor de spiegel en danst samen met haar spiegelbeeld. Maar op een dag valt ze en breekt haar voet. Nu kan ze niet meer dansen. Anna zoekt koortsachtig naar een oplossing, ze moet en zal dansen. Uiteindelijk heeft ze een idee … Over een meisje dat zich niet laat doen door een tegenslag.

Recensie

Details

'De illustraties in zwart, rood en wit van dit prentenboek zijn in hun eenvoud zeer sprekend, krachtig, indrukwekkend. Beweging en emoties komen zo los van het blad, ondanks de schaarse lijnen.' (website Pluizer, maart 2007)
'Thomas Nollet levert een eenvoudig prentenboek af dat in zijn soberheid een krachtige, emotionele zeggingskracht bezit. Met slechts drie kleuren creëert hij een wervelende bladspiegel voor zijn verhaal over Anna, een ernstig meisje dat van dansen haar leven maakt. […] Ook als auteur laat hij zich opmerken door zuinigheid zonder dat dit in taalarmoede uitmondt. […] Subtiel, scherp en met een fijn gevoel voor humor en drama.' (De Leeswelp, september 2006)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema dansen, vallen, doorzetten, gebroken been
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2006
NUR code 273
Auteur Tomas Nollet
Illustrator Tomas Nollet
ISBN Nummer 9789058383716