Antonio aan het andere eind van de aarde

Antonio aan het andere eind van de aarde

Auteur: Malachy Doyle
Illustrator: Carll Cneut

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058381958

€ 13,25
Incl. BTW
Antonio ging bij zijn lieve grootje op bezoek. Zij woonde op een eiland aan het andere eind van de aarde. Antonio vond het heel fijn bij Grootje. Maar na twee weken was hij nog maar half zo lang. Hij kromp in elkaar omdat hij zijn mammie miste. Daarop stuurde Grootje hem terug naar huis. Antonio reisde weken met het schip en de trein en werd alsmaar kleiner. Toen hij eindelijk bij zijn mammie aankwam, was hij slechts een splintertje hoog, maar o zo blij!

Recensie

Details

'Mooi, hoe de auteur heimwee en gemis met krimpen associeert, terwijl je door heel veel genegenheid - knuffels, kusjes en een met veel liefde klaargemaakte maaltijd - groot en sterk wordt. Bij zo'n bijzonder verhaal passen de illustraties van Carll Cneut perfect. (...) Opmerkelijk is ook de dubbelpagina waarop in enkele kleinere illustraties het vele lekkers voor Antonio wordt voorgesteld. Dat ziet er zo smakelijk uit, dat het water je haast in de mond loopt! (...) Het staat nu al bijna vast dat Carll Cneut ook met dit boek weer in de belangstelling zal komen én in de prijzen zal vallen. In ieder geval werd hij er al mee opgemerkt in New York, waar werk uit dit boek geselecteerd werd voor een tentoonstelling én waar Cneut gevraagd werd om illustraties te maken voor de New York Times.' (Leesidee, december 2003)

'Blikvangers in dit grappige prentenboek zijn de illustraties van Carll Cneut. Hij speelt, in de hem kenmerkende stijl, met perspectief, volumes en kleuren en voegt er veel kleine motiefjes en details aan toe. Een fantasierijk en verrassend prentenboek voor kleuters.' (De Bond, december 2003)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema moeder, heimwee, reizen
Leeftijd 4+
Omvang 26 blz.
Formaat 27,5 x 26 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/03/2003
NUR code 273
Auteur Malachy Doyle
Illustrator Carll Cneut
ISBN Nummer 9789058381958