Bloed op het schoolplein

Bloed op het schoolplein

Auteur: Frank Geleyn
Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387035

€ 14,95
Incl. BTW

Daans beste vriend Milan werd neergestoken op het schoolplein. De directeur en Milans ouders verwachten dat Daan de dader aanwijst. Maar zo simpel is het niet. Terwijl Milan in coma ligt en vecht voor zijn leven, gaat Daan op onderzoek uit. Een actueel en bloedstollend verhaal dat je vanaf de eerste bladzijde in zijn greep houdt.


Lees een fragment.

Recensie

Details

Bloed op het schoolplein maakt deel uit van de reeks ‘Lekker Lezen’, een verzameling levensechte spannende verhalen die jongeren aan het lezen willen krijgen. Geweld op school en op straat is een bijzonder actueel onderwerp. Frank Geleyn ontrafelt de mechanismen van dat geweld en doet een boekje open over drugs, chantage en bendevorming. [...] Het verhaal krijgt geen happy end, maar het blijft tot op het einde spannend. De auteur doseert goed de informatie en houdt de lezer in de ban.’ (Website Kerknet, mei 2011)

‘Geleyn pakt hier een behoorlijk actueel onderwerp aan. Zijn boek is met vaart geschreven en zal beslist veel tienerlezers kunnen boeien.' (Het Nieuwsblad, mei 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk POD
Soort fictie
Genre detective
Thema geweld, moord, drugs, school (middelbaar)
Leeftijd 13+
Reeks Lekker Lezen
Omvang 96 blz.
Formaat 21 x 14,5 cm
Uitvoering softcover
Verschijningsdatum 01/04/2011
NUR code 284
Auteur Frank Geleyn
ISBN Nummer 9789058387035

Verwante producten