Sinterklaas staat voor de deur. Nog op zoek naar inspiratie om je schoentje te vullen? Wij selecteerden enkele topgeschenken!

 

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint + cd

Wat is er leuker dan samen sinterklaasliedjes zingen en een vrolijk sintboek lezen? Met dit geschenk kan het meteen allebei! In dit boek zijn de Sint en zijn pieten druk in de weer met de voorbereidingen voor Sints verjaardagsfeest op 6 december. De pieten maken het snoepgoed en pakken de pakjes in. Tijdens het werk krijgt een piet bloem over zich heen. Een andere valt in de kolen van het schip. Zo ‘veranderen’ de pieten van kleur. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

 

 

 

LijmPrinses Arabella en de Sint

Zou het niet fantastisch zijn om de Sint zelf cadeau te krijgen als sinterklaasgeschenk? Prinses Arabella is er alvast van overtuigd! Maar hoe moet de Sint dan pakjes bezorgen aan de andere kinderen? Een leuk sintboek over (én om te) delen! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Een beetje gek en veel pretJoehoe! Sprookjesprins?

Een sprookjesboek is altijd leuk, maar een interactief sprookjesboek is nog veel leuker! De prinsessenzusjes Roos en Jozefien zijn het beu om braaf te zitten wachten op de Sprookjesprins. Ze gaan zelf naar hem op zoek, dwars door het woud. Het is aan de lezer om te kiezen welk pad de zusjes volgen! Voor kinderen van 4 tot 8.

 

 

Professor Astrokat: Het atomisch avontuur

Op zoek naar een leuk en leerrijk geschenk? Met Professor Astrokat zit je zeker goed! In dit non-fictieboek voor kinderen ontdek je de fascinerende wereld van de fysica. Het boek geeft antwoord op tal van vragen over de dingen die we rondom ons zien. Waar is alles van gemaakt? Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Voor kinderen vanaf 9 jaar.

 

 

Moppen op een bordPotterwookiee

Deze graphic novel staat boordevol grappige illustraties en leest als een trein. Zelfs voor diegenen die niet zo graag lezen! Potterwookiee is daarnaast het tweede deel uit de reeks 'Het schepsel uit mijn kast', het derde boek 'Pinocula' volgt dit voorjaar. Zo weet je meteen al wat te geven voor de volgende Sinterklaas! Voor kinderen vanaf 10 jaar.