De dagen worden korter, en de nachten worden langer. Hier en daar zie je reeds kerstverlichting verschijnen, en de kerstboom mag officieel gezet worden. Maar welke pakjes leg je er dit jaar onder? Wij geven graag enkele tips!


KERSTACTIE -
Kussen Carll Cneut & bijbehorend boek - 50 euro

Droom weg met het boek 'Het geheim van de keel van de nachtegaal' of 'De gouden kooi', terwijl je lekker in je zetel ligt met een prachtig geweven Carll Cneut kussen. De lichtjes in de kerstboom schitteren, het houdvuur brandt, ... Gewoon genieten!

ANDERE TOPGESCHENKEN

Het Kerstverhaal

Jozef en Maria woonden in Nazareth. In Maria’s buik groeide een baby. Op een dag moesten ze van de koning naar Bethlehem gaan. In de herberg was geen plaats voor hen. Ze schuilden in een stal en daar werd Jezus geboren. Kathleen Amant vertelt het kerstverhaal in zeer toegankelijke taal, met leuke illustraties.

 

 

 

De kerstboom van Lotje

Het is kerstnacht. Lotje gaat haar kerstboom versieren. Hij moet klaar zijn voordat de Kerstheks cadeautjes brengt. Onverwacht moet ze op de dochter van de Kerstheks passen. Plots staan ook de Berenheks en de Gierenheks voor de deur. Krijgt Lotje de kerstboom nog op tijd af?Kleine nachtverhalen

Kleine Beer wil drie verhaaltjes voor het slapengaan. In het eerste verhaaltje vertelt mama over de Nachtwacht. Het tweede verhaaltje gaat over het dappere meisje Zhora. In het derde verhaal vertelt mama over een kleine man met een grote overjas. Uiteindelijk valt Kleine Beer met de personages uit de verhalen in slaap. Het ideale voorleesverhaal op kerstnacht!Helemaal aan de rand van mij, ben jij

Helemaal aan de rand zit een blauwe beer die zich verwondert over de wereld rondom hem. Hij filosofeert over dromen, de winter en de zee. Op elke pagina ontstaat zo een wonderlijke manier om de wereld te beschrijven en te ervaren: schapenwolkenwonderen, sneeuwwinteren of verveelpozen. Een winters boek vol magische illustraties.

 

 

Jij lievert

Luchtig en ietwat pikant geschenkboek voor al wie verliefd, verloofd of getrouwd is. Met heel veel korte tekstjes over tederheid, liefde en erotiek en vol dubbelzinnigheden en woordspelingen. Soms heel teder, meestal grappig, af en toe prikkelend en altijd poëtisch. De teksten hebben maximum 160 tekens en kunnen dus via een sms'je verstuurd worden. Het ideale geschenk voor je geliefde!