Hier zijn ze dLotje is jarigan, de winnaars van de Grote Lotje-Scholenwedstrijd van Deze Week en De Eenhoorn!

In totaal namen er maar liefst 219 klasjes van het tweede en derde kleuter en eerste leerjaar uit Vlaanderen en Brussel deel. We willen alle deelnemers hiervoor bedanken. Er kan helaas maar één winnaar (per leeftijdscategorie) zijn. En dat zijn volgende drie geluksvogels:
Winnaar Wijdeland
-    De Villa uit Sint-Truiden (tweede kleuter)
-    de Heilig Hartschool uit Dendermonde (derde kleuter)
-    Het Wijdeland uit Sint-Truiden (eerste leerjaar)

De drie klassen kregen elk 50 boeken. Alle andere deelnemers kregen ook een leuke troostprijs. En Heksje Lotje? Die is heel erg opgetogen met de tonnen gigabytes aan inzendingen!

De drie winnaars

De VillaDe VillaDe Villa organiseerde een geweldig verjaardagsfeestje voor Lotje. De kinderen versierden cupcakes, maakten een Lotje-vlagjesslinger, kleurden kleurplaten van Lotje in en tekenden het heksje met stoepkrijt. Als kers op de taart maakten ze prachtige heksenhoeden met een verjaardagskroontje erop.
De HeHeHailig Hartschool maakte er een volledig schoolfeest van. Alle klassen deden mee. De juf verkleedde zich prachtig als heks Lotje en speelde het verhaal voor. De kinderen konden meezingen en meedansen. Daarna mochten de kinderen smullen van een geweldige verjaardagslunch, met zelfgemaakte cakejeHeHas. Ook de feestversiering maakten de kinderen zelf: de prachtige rood-witte slingers verwijzen naar de vrolijk gekleurde kousen van Lotje!
Wijdeland
WijdelandHet Wijdeland zorgde dan weer voor een feestelijk verjaardagsetentje aan een lange tafel. Alle kinderen waren verkleed als echte heksen. De zelfgemaakte heksenhoeden maakten de verkleedpartij af. Er was ook een schitterende Lotje-verjaardagstaart als dessert.

Lotje is jarigLotje is jarig - Lieve Baeten - 4+ - 32 blz. met doorkijkluikjes - €16,50