Voor alle mama’s in spe en jonge moeders

De verzamelde 'brieven aan mijn zoon'

De verzamelde ‘Brieven aan mijn zoon’ (volwassenen)

Wouter Deprez schrijft zijn gedachten en gevoelens over het ouderschap neer in aandoenlijke en herkenbare brieven. Een aanrader voor alle prille ouders.

 

Voor elke mama die van mooie dingen houdt

Heksenfee

 Heksenfee (5+)

Rozemarijn wil geen fee zijn, maar een heks. Ze vertrekt naar het heksenbos. Maar na een tijdje mist ze toch haar mama … Deze schitterende kinderboekenklassieker werd opnieuw geïllustreerd door grootmeester Carll Cneut.

 

Voor elke mama die dol is op haar kinderen

Mama MedusaMama Medusa (5+)

Mama Medusa houdt heel veel van haar dochter Iris. Zo veel, dat ze bang is om haar los te laten. Maar op een dag wil Iris naar school. Bekroond met de Boekenpauw 2016. Een ontroerend mamaboek over loslaten en toch bij elkaar blijven.

 

   


Voor elke mama van avontuurlijke kinderen

De schoenen van mama

De schoenen van mama (3+)

Warre gaat met zijn mama naar de markt. Hij besluit om de mooie schoenen van mama te volgen. Zo raak ik haar niet kwijt, denkt hij. Een grappig boek voor avontuurlijke kleuters en de mama’s die er achteraan rennen.

 


  


Voor alle drukke mama’s

De KnuffelkoninginDe Knuffelkoningin (3+)

De kleine prinses houdt veel van knuffelen, maar de koningin heeft nooit tijd voor haar ... Een lief prentenboek voor drukke mama’s die toch héél veel van hun kindjes houden.

 

 
       Voor alle adoptie- of pleegmama’s

Mijn nieuwe moeder en ikMijn nieuwe moeder en ik (4+)

Hondje krijgt een nieuwe mama, Poes. Hondje vindt zijn nieuwe mama wel lief, maar is het niet raar dat ze niet op elkaar lijken? Een uniek boek voor adoptie- en pleegmoeders die met open armen hun kindjes ontvangen.

 


    


Voor elke mama die een kinderkamer wil inrichten


De zeeDe zee (1+)

De nacht (1+)

Deze bijzondere uitklapboeken vormen een origineel decoratief element in de kinderkamer. Elke mama zal ze trots op de kast of vensterbank willen tentoonstellen.
 De nacht