De allerbeste beste

De allerbeste beste

Auteur: Dirk Nielandt
Illustrator: Joris Thys

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911604

€ 14,50
Incl. BTW

- Hilarisch prentenboek over de beste willen zijn
- Met schattige en kleurrijke dieren

Onmisbaar boek voor kille winterdagen.

IJsbeer heeft een vis gevangen. Iedereen zal zeggen: je bent de bovenstebeste allerbeste beste visser, denkt hij. Trots laat hij zijn vangst zien aan juffrouw Pinguïn, meneer Hert en mevrouw Tijger. Maar zij hebben een nog grotere vangst. Wacht maar, denkt IJsbeer, ik zal tonen wie hier de bovenstebeste allerbeste beste is!

Blader door het boek

Zin om te kleuren?
kleurplaat bij dit boek
Teaser De allerbeste beste
door De Voorleeshoek.

Recensie

Details

'Humoristische vertelling, waarin het thema ‘de beste zijn’ mooi is uitgewerkt. Het is niet eenvoudig om te ervaren dat je soms in iets niet de allerbeste bent. Peuters en kleuters zullen dit zeker herkennen. De vlot geschreven tekst, met mooi gevonden woorden, laat zich goed voorlezen. Het verhaal is duidelijk gestructureerd, met een duidelijke spanningsopbouw die tot het slot van het verhaal volgehouden wordt. De paginagrote, kleurrijke illustraties sluiten nauw aan bij de tekst, waarbij vooral de gemoedstoestand van beer in zijn gezichtsuitdrukking goed naar voren komt.' (NBD Biblion, februari 2017)

'De Allerbeste beste is een ideaal voorleesboek voor de komende feestdagen. Een aanrader!' (Boekenkast, november 2016)

'Dit humoristische voorleesverhaal moet het hebben van de expressieve dierenpersonages (allen heel gedreven én goed in hun vak). (…)  Situatiehumor en beetje slapstick zelfs, altijd fijn voor jonge kleuters. (…) De winterse scènes van illustrator Joris Thys zijn net zo grappig als de verhaallijn. Ze zitten vol actie, interageren leuk met de tekst en zijn enorm gevarieerd. Beer komt echt tot leven in dit boek.' (Wonderlandbyalice, 17 januari 2017)
Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema ijsbeer, de beste zijn, dier, vissen
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/09/2016
NUR code 273
Auteur Dirk Nielandt
Illustrator Joris Thys
ISBN Nummer 9789462911604