De hond is een beetje kapot

De hond is een beetje kapot

Auteur: Wouter Deprez
Illustrator: Randall Casaer

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387141

€ 19,95
Incl. BTW

Cabaretier Wouter Deprez schrijft brieven aan zijn tweejarige zoon. Met een tedere en rake pen beschrijft hij herkenbare situaties en gevoelens voor elke ouder. Over de eerste schooldag, de dikke buik van de mama, de speeltuin, … De vaderboeken van Wouter Deprez zijn een must voor elke ouder.


Lees een fragment.


 

Recensie

Details

‘Poëtische en vertederende miniatuurtjes zijn het, over de eerste schooldag, de dikke buik van mama en de geboorte van een broertje […] Randall Casaer, die ook Deprez’ vaste regisseur is, maakte net als in 'Gelukkig heeft je moeder twee oren' de tekeningen. Het zijn speelse werkstukjes, net als de brieven van de cabaretier-schrijver. (De Morgen, augustus 2011)

‘Alledaagse dingen uit het gezin Deprez, prachtig verwoord door Wouter. Het zijn grappige of ontroerende brieven die steeds recht uit het hart [...] komen, opnieuw voorzien van leuke tekeningen van Randall Casaer. De hond is een beetje kapot is het derde en laatste vader-zoon boek. Een boek vol situaties die elke ouder wel zal herkennen. Wat ons betreft, een boek om te hebben en te koesteren!’ (Website De Boekenkast, september 2011)

'De zoon van cabaretier Wouter Deprez is ondertussen bijna drie jaar. Wouter schrijft hem nog steeds brieven. Met een tedere en rake pen beschrijft hij herkenbare situaties en gevoelens voor iedereen met een tweejarige in huis.' (De Zondag, december 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 2de druk
Soort geschenkboek
Thema vader, zoon, kleuter, brief, gezinsuitbreiding
Leeftijd volwassenen
Reeks Brieven aan mijn zoon
Omvang 96 blz.
Formaat 24,5 x 16,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/08/2011
NUR code 370
Auteur Wouter Deprez
Illustrator Randall Casaer
ISBN Nummer 9789058387141

Verwante producten