De kerstboom van Lotje

De kerstboom van Lotje

Auteur: Lieve Baeten
Illustrator: Lieve Baeten

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911703

€ 16,50
Incl. BTW

- Heruitgave populair prentenboek
- Vernieuwde vormgeving op groot formaat
- Met een verrassing achter elke flap

Een origineel en warm heksenkerstverhaal over gezellig samenzijn.

Het is kerstnacht. Lotje gaat haar kerstboom versieren. Hij moet klaar zijn voordat de Kerstheks cadeautjes brengt. Onverwacht moet ze op de dochter van de Kerstheks passen. Plots staan ook de Berenheks en de Gierenheks voor de deur. Krijgt Lotje de kerstboom nog op tijd af?

Blader door het boek

Recensie

Details

'De kerstboom van Lotje is een sfeervol voorleesboek over de kerst. Het boek heeft een aantal afbeeldingen die uitgevouwen kunnen worden naar een groter formaat. De illustraties zijn warm en hebben een liefdevolle uitstraling die je direct in kerstsfeer brengen. Een heerlijk boek om uit voor te lezen op de koude avonden voor Kerstmis.' (Vadersenmoeders, oktober 2016)

'Het verhaal is opgebouwd als een stapelverhaal, waarin de woorden ´klop, klop, klop´elke keer nieuw bezoek aankondigen. De tekst leest prettig voor en heeft hier en daar prachtige heksenwoorden als ´tinkeltoverboom´ of ´bibbergierekoud´. Een boek van Lieve Baeten nodigt altijd uit om vaak en lang te bekijken. (...) Een heerlijke wegdroomboek voor de kersttijd.' (Kinderboekenpraatjes, december 2016)

'Dit boek draagt de kerstgedachte uit: gezelligheid samen is belangrijker dan cadeautjes krijgen.' (NBD Biblion, februari 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort flapjesboek, prentenboek
Thema Kerstmis, dier, gezelligheid, kerstboom
Leeftijd 4+
Reeks Heksje Lotje
Omvang 32 blz.
Formaat 28 x 23,5 cm
Uitvoering hardcover, met flappen
Verschijningsdatum 14/10/2016
NUR code 273
Auteur Lieve Baeten
Illustrator Lieve Baeten
ISBN Nummer 9789462911703

Verwante producten