De Kusttram

De Kusttram

Auteurs:
Illustrator: Magali Le Huche

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462914360

€ 16,95
Incl. BTW

- Speels en grappig prentenboek
- Over een tramrit vol avontuur en liefde

Vrolijk verhaal over een trambestuurder die de liefde een handje helpt.

Amadeo is de bestuurder van de kusttram. In zijn tram is het altijd feest. Iedereen haast zich aan boord van deze vrolijke tram om op stap te gaan aan zee. De tram gaat naar omhoog, omlaag, van links naar rechts ... Een gewone tramrit wordt een reis vol verrassingen en ... vol kussen. En daar zit Amadeo altijd voor iets tussen. Maar wat als Amadeo op pensioen gaat?


Blader door het boek

Recensie

Details

'De Kusttram is een hardcover en een groot boek, ideaal voor de kleine kinderhandjes om te helpen de pagina’s om te slaan. Er worden niet al te veel woorden gebruikt, maar de prentjes erbij zijn leuk om het verhaal te helpen visualiseren. Het boekje is geen opvoedboek waaruit kinderen kunnen leren, het is eerder bedoeld als ontspanning voor zowel kind als ouder. Dus kinderen, je weet maar nooit wanneer je de tram pakt dat de bestuurder je helpt je ware liefde te vinden.' (In de Boekenkast, 6 november 2019)

Beschrijving

Details

‘Een optimistisch en vreugdevol verhaal, net zoals het hoofdpersonage die op bijzondere wijze voor Cupido speelt. [...] Een prentenboek dat de lezer nog meer zal smaken met op de achtergrond een deuntje tango.’ (website Ricochet)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Genre humor
Thema tram, verliefd zijn, romantiek, helpen
Leeftijd 5+
Omvang 40 blz.
Formaat 30 x 23,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 02/10/2019
NUR code 273
Illustrator Magali Le Huche
ISBN Nummer 9789462914360