De vallei van de wentelmolens

De vallei van de wentelmolens

Auteur: Noelia Blanco
Illustrator: Valeria Docampo

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058388728

€ 16,50
Incl. BTW

In de vallei van de wentelmolens gaat het leven z’n gewone gangetje. Maar dan komen de modelmachines eraan en met één druk op de knop wordt alles perfect. De mensen houden op met dromen, de wentelmolens vallen stil. Alleen Anna blijft dromen. Op een nacht ontmoet ze de Vogelman. Hij zou graag kunnen vliegen als een vogel. Kan Anna hem helpen bij het verwezenlijken van zijn droom?


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Docampo is een kei in het maken van krachtige scènes, met veel aandacht voor de decors en de omgeving, maar ze is net zo sterk in het neerzetten van gevoelige personages. Uit haar illustraties spreken altijd veel emoties en een bijzondere sfeer. [...] Dit filosofische verhaal over het belang van dromen, fantasie en menselijke warmte en creativiteit werd een pracht van een boek. Het is een aaneenrijging van prachtige beelden, een echte aanrader.’ (Website Hotel Boekenlust, november 2013)

‘Mensen dromen niet meer! En dat terwijl juist dromen en wensen zorgen voor vooruitgang en verandering. In dit boek komt dit gegeven schitterend aan bod, middels abstracte fantasiebegrippen als wentelmolens en modelmachines.' (Website Coole Suggesties, december 2013)

'De Vallei van de Wentelmolens van Noelia Blanco en Siska Goeminne is een ode aan dromen en fantaseren. Valeria Docampo schilderde voor dit filosofisch getinte prentenboek prachtige feeërieke taferelen in zachte kleuren en zwierige lijnen.' (De Bond, november 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 2de druk
Soort prentenboek
Thema dromen, volmaakt zijn, filosofie
Leeftijd 5+
Omvang 40 blz.
Formaat 26 x 25,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/08/2013
NUR code 273
Auteur Noelia Blanco
Illustrator Valeria Docampo
ISBN Nummer 9789058388728

Verwante producten