De wereld

De wereld

Auteur: Paul Verrept
Illustrator: Ingrid Godon

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912601

€ 17,50
Incl. BTW

• Boeiend vervolgverhaal op De bank
• De hoofdfiguur uit De bank stapt de wereld in
• Theatervoorstelling i.s.m. Theater Stap

Een rijk boek over het leven en hoe het te beleven.

Wat gebeurt er als je dag anders begint dan andere dagen? Wat gebeurt er met je als je zomaar een onbekende weg inslaat?  In dit boek staat de hoofdfiguur op van een bank in het park. Simpele keuzes leiden tot grote beslissingen. Een toeschouwer wordt deelgenoot. En dat levert verpletterend mooie ervaringen op.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Verrept schrijft sober en poëtisch, en laat voor de lezer alle ruimte om het verhaal op elk punt verder te denken. Zijn compagnon de route voor De Wereld was opnieuw Ingrid Godon, die haar gelijke niet heeft in het uitbeelden van emoties. (...) Het vatten van menselijke broosheid is de grote sterkte van Godon.' (Mappalibri, december 2017)

'Verrept en Godon staan bekend als kinderauteurs, maar daarom is dit nog geen kinderboek. Je zou het leeftijdsloos kunnen noemen, een poëtische impressie over eenzaamheid en verbondenheid voor jong en oud.' (De Standaard der Letteren, december 2017)

'Veel (mooie) tekst, treffende tekeningen, ontdaan van ieder tierelantijntje. Wat een apart geheel! Een boek om telkens te herlezen, ontroerend en verrassend. Niet te plaatsen, maak er je eigen ervaring van.' (Bewustzijnonline, december 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema op weg, eenzaamheid, vriendschap
Leeftijd 15+
Omvang 88 blz.
Formaat 26 x 20 cm
Uitvoering Hardcover
Verschijningsdatum 28/09/2017
NUR code 284, 300
Auteur Paul Verrept
Illustrator Ingrid Godon
ISBN Nummer 9789462912601

Verwante producten