Dertien rennende hertjes

Dertien rennende hertjes

Illustrator: Mattias De Leeuw

Schrijf een beoordeling over dit product

Niet in voorraad

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: 9789058387967

€ 24,95
Incl. BTW

Op een dag ziet Maartje dertien kleine hertjes. Nooit eerder zag ze zoiets moois. Volgens haar broer mag ze er met niemand over praten, want dan komen de hertjes niet meer. Maartje wacht geduldig af… Een fantasierijk verhaal over de band tussen een broer en zus. Een leesboek dat prettig leest met veel stripachtige illustraties.

Blader door het boek.

Download hier de lestips bij dit boek.

Recensie

Details

‘Een ontroerend boek dat een knap staaltje kinderpsychologie combineert met een levendige fantasie en een spannend verhaal.’ (De Standaard, november 2012)

‘Wat een prachtige, originele en fantasierijke beeldroman, met fijngevoelige tekst en dito tekeningen, door twee geweldige talenten tot een pareltje van een boek uitgewerkt! Als duo spelen ze feilloos op elkaar in. De illustraties zijn ronduit meesterlijk: heel expressief, heel gevoelig, oog voor veel details, monumentale kleurkeuzes, prachtig hoe Mattias De Leeuw de verschillende emoties van de personages verbeeldt. […] In het verhaal zorgt Edward Van de Vendel voor veel gevoel in zijn mooi uitgekozen zinnen. Je wordt als lezer helemaal meegezogen in de wereld van Maantje en haar broer Raf.’ (Website Pluizuit, januari 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 2de druk
Soort fictie
Thema dier, broer-zusrelatie, fantasie, boos zijn, gezin
Leeftijd 9+
AVI-leesniveau AVI 6
Omvang 160 blz.
Formaat 21,5 x 17,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2012
NUR code 283, 274
Auteur Edward van de Vendel
Illustrator Mattias De Leeuw
ISBN Nummer 9789058387967