Drakendal

Drakendal

Illustrator: Seppe Van den Berghe

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462913486

€ 21,50
Incl. BTW

- Meeslepende, magische pageturner
- Met schitterende fantasy-illustraties

Een spannend, mythisch verhaal over moed, jezelf zijn en avonturen en ervaringen die je tekenen voor het leven.

Barn is geen durver. Eigenlijk is hij bang van alles. Hij kan niet eens hoog in een boom klimmen, zoals de andere Boomkinderen van zijn leeftijd. Barn is maar een ‘twijgje’. Zo wordt hij ook door iedereen genoemd. Twijgje heeft wel iets met bijen. Hij durft er als enige de honing te halen. Hij praat ook met de vogels en de insecten. Dan komt de dag van het grote feest. Twijgje wordt op een lange en gevaarlijke reis gestuurd. Durft hij zijn angst in de ogen te kijken?

Blader door het boek

Recensie

Details

'Drakendal is een boek met laagjes, met verhalen in verhalen, een rijkdom aan beelden en verwijzingen naar het mythische. Het prikkelt je verbeelding en wakkert je geweten aan.' (Het Nieuwsblad, november 2018)

'Drakendal is een spannend verhaal over moed, jezelf zijn en avonturen en ervaringen die je tekenen voor het leven. De schitterende fantasy-illustraties in zwart-wit zijn van Kristiens zoon Seppe Van den Berghe.' (Krant van West-Vlaanderen, januari 2019)

'Een met veel warmte geschreven verhaal, mooi en bedachtzaam van taal met sprookjesachtige elementen. […] De verhaalwerelden zijn fantasievol […] Met enigszins abstracte pentekeningen in zwart-wit, die een sinistere, donkere sfeer ademen.' (NBD Biblion, januari 2019)

'Dieltiens creëert een wereld die in niets op de onze lijkt. En al verwacht je dat dat vragen zou oproepen – vragen die misschien niet beantwoord worden – het boek schetst die onbekende wereld zo natuurlijk en gevoelig, dat hij net heel vertrouwd aanvoelt.' (Pluzuit, juli 2019)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema bang zijn, fantasy, natuur
Leeftijd 11+
Omvang 312 blz.
Formaat 15 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 19/09/2018
NUR code 283
Auteur Kristien Dieltiens
Illustrator Seppe Van den Berghe
ISBN Nummer 9789462913486