Drakentanden doen geen pijn

Drakentanden doen geen pijn

Auteur: Inge Misschaert
Illustrator: Richard Verschraagen

Schrijf een beoordeling over dit product

In herdruk

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: 9789058389428

€ 14,50
Incl. BTW

Mijn naam is Felix Bloem en ik ben een draak! Maar niemand weet dat. Overal om ons heen zijn er draken. Die kan je niet zien, tenzij je zelf een draak bent. Ik moet mijn gezin beschermen tegen de draken. Daarnaast werk ik aan mijn drakenboek.


Lees een fragment.


Download hier de lestips bij dit boek.

Recensie

Details

'Felix en zijn lieve familie zullen zeker je hart stelen. In het boekje vind je leuke en grappige illustraties, die de lading dekken. Ze zijn vlot getekend, in een losse tekenstijl, en ondersteunen het verhaal op een leuke manier.' (Website Coole suggesties, juni 2014)

'Richard Verschraagen heeft het kleine, handzame boek voorzien van ontelbare humoristische potloodtekeningen van de draken.’ (NBD Biblion, mei 2014)

‘Dit boekje is een must voor jonge drakenliefhebbers. De verschillende drakensoorten worden in een ander lettertype en een andere papierkleur duidelijk voorgesteld. De prachtige fijne illustraties geven de inhoud duidelijk weer en passen perfect in het geheel. De gevoelens van de ouders, de toestand van oma en het gedrag van de zussen wordt mooi, soms tussen de regels door, verteld. Knap gedaan!’ (Website Leesplezier, juni 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk POD
Soort fictie
Thema draak, bakker, gezin, fantasie
Leeftijd 8+
AVI-leesniveau AVI 8
Omvang 88 blz.
Formaat 19 x 13,5
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/03/2014
NUR code 282
Auteur Inge Misschaert
Illustrator Richard Verschraagen
ISBN Nummer 9789058389428

Verwante producten