Dup vangt een staart

Dup vangt een staart

Auteur: Henk Joosen
Illustrator: Milja Praagman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386540

€ 14,50
Incl. BTW
Dup woont met zijn ma in een groot flatgebouw. Op een dag is hij alleen thuis. Hij ontmoet vrolijke Frank, die de meterstand komt opnemen. Wanneer er nog een onbekende man aanbelt, is Dup wat blij dat Frank er is… Eerste deel van een spannende reeks.

Recensie

Details

‘Het is een heerlijk boek om te lezen, je kunt haast niet meer stoppen als je eenmaal begonnen bent. Vraag het cadeau of koop het zelf, daar krijg je echt geen spijt van.' (Nieuwe Kinder-en jeugdboekenrecensies)

‘Dup is naïef en dapper tegelijk. Hij is geen held, al is zijn optreden best stoer te noemen, maar gewoon bang en nieuwsgierig en voor veel kinderen een identificatiefiguur. Want wie doet er niet graag iets stiekems? Joosen beschrijft die mengeling mix van opwinding en schuldgevoel heel treffend.’ (Website JaapLeest, januari 2011)

‘Het eerste boek van Henk Joosen en een mooi debuut. Joosen heeft een prettige stijl en weet met weinig woorden zijn personage kleur te geven. Hij zet Dup neer als een jongen die vol overtuiging zijn moeder te verstaan geeft dat hij geen kind meer is.’ (Website Kinderboekenpraatjes, februari 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Genre detective
Thema alleen thuis zijn, bang zijn, spanning, oplichter
Leeftijd 9+
AVI-leesniveau AVI 5
Reeks Dup
Omvang 96 blz.
Formaat 21 x 14,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/10/2010
NUR code 282, 283
Auteur Henk Joosen
Illustrator Milja Praagman
ISBN Nummer 9789058386540

Verwante producten