Dwarrelstad

Dwarrelstad

Auteur: Peter De Voecht
Illustrator: Erika Cotteleer

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912625

€ 15,95
Incl. BTW

• Bijzonder prentenboek voor volwassenen
• Tedere tekst over iemand verliezen en loslaten

Een prachtig verhaal dat de unieke schoonheid van puur verdriet in woorden en beelden vat.

De wintertijd gaat in. Het extra uur geeft ruimte voor een hele reis. De hoofdfiguur loopt met haar hond de stad in en ontmoet haar vader. Samen met hem vangt ze de ronddwarrelende herinneringen aan hun verblijf in Venetië. Een reis die zowel een ontmoeting als een afscheid symboliseert.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Een prachtig verhaal dat de unieke schoonheid van puur verdriet in woorden en beelden vat. De wintertijd gaat in. Het extra uur geeft ruimte voor een hele reis. De hoofdfiguur loopt met haar hond de stad in en ontmoet haar vader. Samen met hem vangt ze de ronddwarrelende herinneringen aan hun verblijf in Venetië. Een reis die zowel een ontmoeting als een afscheid symboliseert.' (Boeken Magazine, december 2017)

'Dwarrelstad van Peter De Voecht, met tere illustraties van Erika Cotteleer. Esters vader is gestorven. Vroeg in de ochtend wordt ze wakker en meteen overvalt het verdriet haar. Het is 6 uur, ziet ze. Maar dan bedenkt ze dat de wintertijd ingegaan is. (...) Dit hele speciale uur helpt haar het leven zoals het komt te accepteren. Wondermooi. Voor (jong)volwassenen.' (Bewustzijnonline, december 2017)

'Eenvoudige lijntekeningen in zwart-wit, met de steunkleur groen voor de figuren: Ester, haar hond en soms de schaduw van haar vader. De beelden tonen uiteenlopende emoties. In toenemende mate zijn ze onaf, verbrokkeld. Er is veel wit, een rouwkleur en aan het eind zijn er duiven. Veel troostende symboliek in een verrassend prentenboek voor volwassenen.' (NBD Biblion, maart 2018)

Extra informatie

Extra informatie

Soort geschenkboek
Thema Venetië, herinneringen, gemis
Leeftijd volwassenen
Omvang 56 blz.
Formaat 21.5 x 17.5 cm
Uitvoering Hardcover
Verschijningsdatum 28/09/2017
NUR code 370
Auteur Peter De Voecht
Illustrator Erika Cotteleer
ISBN Nummer 9789462912625