Een boekje tuin

Een boekje tuin

Illustrator: Jurgen Walschot

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386090

€ 18,95
Incl. BTW

Een dynamisch boek vol vragen en antwoorden, weetjes, gezegdes, recepten en knutseltips die aansluiten bij wat er in de tuin gebeurt. Alles gerangschikt per seizoen. Een weet- en doeboek waar kinderen het hele jaar plezier aan beleven, zowel binnen als buiten!


Lees een fragment.


Download hier de lestips bij dit boek.


Download hier een knutselplaat bij dit boek.

Recensie

Details

‘Een Snoecks Almanak voor kinderen, zeg maar. En altijd in uitnodigende, leesbare en aantrekkelijk geïllustreerde – een vrolijke aap piept overal tussendoor – en rijkelijk gefotografeerde stukjes. […] Een hebbeding voor klein en groot, dit boek. (Website Vertel Eens, februari 2010)

‘De leuke, speelse rubriek 'knutsels en frutsels' wakkert telkens de handigheid van kinderen aan en toont dat je dingen die je in de winkel koopt net zo mooi en leuk zelf kan maken (een vetbol voor vogels, lavendelzakjes, bloemenwenskaarten). […] Maar globaal genomen is dit een heel fijn encyclopedisch en vrij volledig tuinboek geworden waarin je met de jongsten in elk seizoen lekker kan grasduinen. En waaruit je als volwassene ook heel veel opsteekt over wat we verleerden.’ (Website Knack, maart 2010)

‘In Een boekje tuin ontdek de tuin in vier seizoenen bekijken Inge Bergh, Inge Misschaert en Kolet Janssen de tuin door de ogen van een kind. […] Een boekje tuin is eenvoudig maar mooi geïllustreerd door Jurgen Walschot. De overzichtelijke lay-out maakt er een praktisch doe-boek van voor kinderen vanaf een jaar of tien.’ (De Standaard, maart 2010)

Extra informatie

Extra informatie

Soort informatief boek
Thema tuin, seizoen, recept, knutselen
Leeftijd 8+
Omvang 72 blz.
Formaat 26,5 x 20,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2010
NUR code 282
Auteur Inge Bergh, Inge Misschaert, Kolet Janssen
Illustrator Jurgen Walschot
ISBN Nummer 9789058386090