Een hoop vrienden blijft samen

Een hoop vrienden blijft samen

Auteur: Kerstin Schoene
Illustrator: Kerstin Schoene

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911598

€ 14,95
Incl. BTW

- Interactief: draai het prentenboek om en help schildpad
- Over hoe alles mogelijk is samen met je vrienden
- Schattige dieren en toegankelijke illustraties

Een warm verhaal over vriendschap.

Kleine schildpad is triest. Alle andere dieren zijn dartel en snel. Wat ze ook probeert, ze is altijd de traagste. Gelukkig heeft schildpad vrienden. Echte vrienden werken samen! En zo is schildpad met een zetje en jouw hulp – zwiep – opeens de snelste van allemaal.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Het verhaal leent zich prima om onderwerpen als diversiteit en vriendschap op een eenvoudige en aantrekkelijke manier over te brengen. De trage schildpad wil zo graag eens snel zijn en wordt op weg geholpen door de andere dieren. Elk dier helpt op een eigen manier en wordt daarvoor gewaardeerd. De humoristische maar net zo goed tedere illustraties zetten aan tot verbeelding en zorgen voor een positieve sfeer.' (Boekblad, februari 2017)

'Het verhaal is erg lief en dat zijn de illustraties ook. Het boek is interactief, doordat je hem af en toe moet draaien en doordat je kind zelf mee moet helpen om schildpad een klein duwtje te geven. Een leuk extraatje wat het prentenboek een speciaal tintje geeft.' (Biebmiepje, november 2016)

'Deze sfeer van liefde en rust vind je ook terug in de tekeningen. Klinkt dat zweverig? Neem dan zelf maar een kijkje en ik ben er zeker van dat de zachte kleuren, de stevige boom en de opstelling van de dieren je hetzelfde gevoel zullen geven.' (Lees-wijzer, maart 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema dier, vriendschap, snelheid
Leeftijd 2+
Omvang 32 blz.
Formaat 21 x 30,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 29/09/2016
NUR code 273
Auteur Kerstin Schoene
Illustrator Kerstin Schoene
ISBN Nummer 9789462911598

Verwante producten