Een hoop vrienden - Samen sterk

Een hoop vrienden - Samen sterk

Auteur: Kerstin Schoene
Illustrator: Kerstin Schoene

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462913059

€ 14,95
Incl. BTW

- De dierenvrienden in dit vrolijk verhaal vormen een lange ketting
- Met een uitklappagina en doe-instructies

Derde boek in geliefde en succesvolle prentenboekenreeks.

Een warm en grappig stapelverhaal over vriendschap en elkaar helpen. Wie zit daar vast in de modder? De dieren uit de dierentuin willen helpen. Ze trekken zo hard ze kunnen. De grote dieren, de minder grote dieren en op het einde zelfs de aller - kleinste dieren. Help je mee?

Blader door het boek

Recensie

Details

'Een mooie boodschap voorzien van vrolijke tekeningen. De dieren zijn herkenbaar en worden grappig in beeld gebracht. Vooral als alle dieren samen proberen om het onbekende wezen uit de modder te trekken. Een vrolijk verhaal over vriendschap voor jonge kijkers.' (Pluizuit, maart 2018)

'De illustraties in dit boek zijn erg lief en warm, en het extra leuke is: ze lopen helemaal door in de breedte over de twee pagina’s. Daardoor krijg je een heel grappig lang beeld van al die dieren die op een rijtje staan te trekken. En de kleine lezer mag ook nog actief meewerken aan het verhaal!' (Biebmiepje, mei 2018)

'Aansprekend en speels prentenboek waarin niet alleen een beroep op de kleine dieren wordt gedaan, maar ook op de kleine lezer. [...] . Dit oblong prentenboek biedt een perfecte mogelijkheid om lezertjes mee te slepen in het spel van fantasie en werkelijkheid. Net als de eerste delen over de diverse groep dierentuindieren, ‘Een hoop vrienden’ en ‘Een hoop vrienden blijft samen’, een grappig en aandoenlijk prentenboek over vriendschap en samenwerken.' (NBD Biblion, mei 2018)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema vriendschap, samenwerken, dieren
Leeftijd 2+
Reeks Een hoop vrienden
Omvang 32 blz.
Formaat 21 x 30 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 21/02/2018
NUR code 273
Auteur Kerstin Schoene
Illustrator Kerstin Schoene
ISBN Nummer 9789462913059

Verwante producten