Een rare snuiter

Een rare snuiter

Auteur: Linda Schacht
Illustrator: Linda Schacht

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058383945

€ 13,95
Incl. BTW

Varken is het beu. Als hij eindelijk zijn snuit mag laten zien, is het verhaal uit en slaat het boek dicht. In een opstandige bui springt Varken uit het boek. Hij gaat op zoek naar avontuur, heldendom en de grote liefde. Hij ontmoet een stel spoken, een reusachtige reus en een lelijke heks en verslaat hen allemaal. Varkens zelfvertrouwen groeit. Nu moet hij nog een prinses vinden die hij kan redden … Een humoristisch prentenboek over een varken dat zich met veel energie in de kijker plaatst.


Lees een fragment.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details

'Linda Schacht maakt fantasierijke, mooi afgelijnde tekeningen. Ook als verteller bewijst ze haar kunnen. Sprookjeselementen mixt ze tot een humoristisch en vindingrijk geheel. […] Varkens belevenissen kunnen verschillende keren (voor)gelezen worden; je ontdekt telkens wel iets nieuws. Een erg geslaagd boek!' (De Leeswelp, juni 2007)

'Een sterk idee. Meer heb je soms niet nodig om een heerlijk kinderboek te schrijven. En als je dan ook nog leuke grappen uit je mouw kan schudden met toffe illustraties, dan ben je al een heel eind weg. Linda Schacht doet het met Een rare snuiter. Een prachtig boek over het varken met de lange snuit die het beu is om op de laatste pagina van een boek te staan.' (De Zondag, maart 2007)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema avontuur, dapper zijn, humor, varken
Leeftijd 4+
Omvang 26 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2007
NUR code 273
Auteur Linda Schacht
Illustrator Linda Schacht
ISBN Nummer 9789058383945