Eva, de vriendin van mijn vriend

Eva, de vriendin van mijn vriend

Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387028

€ 15,50
Incl. BTW

Alex en zijn beste vriend David zijn gek op voetballen. Davids vader probeert een junior profcontract voor hem te versieren. Sinds kort heeft David een nieuwe vriendin: Eva. Alex vindt haar ongelooflijk leuk. Hij wil geen ruzie met zijn beste vriend en schuift zijn gevoelens opzij. Een boek dat speelt in de leefwereld van jonge tieners en lekker wegleest.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Een prachtig geschreven boek voor de jeugd vanaf 12 jaar. Het gaat over alledaagse dingen tussen pubers: vriendschap, voetbal, liefde en verraad. Het boek, dat in de ik-vorm is geschreven, leest vlot en als lezer ben je steeds nieuwsgierig hoe het verhaal verder verloopt. Een aanrader om te kopen en te lezen tijdens een regenachtige dag.’ (Website Boekenkast, juni 2011)

‘Mario Demesmaeker pent de gevoelens, de twijfels, de angsten waarmee jonge pubers geconfronteerd worden zo mooi en echt neer dat het een plezier is om te lezen. En juist dat is een sterk punt. Jonge pubers die minder gemotiveerd zijn om met hun neus in een boek te kruipen, toch geboeid krijgen, is geen sinecure. Zowel het thema als de schrijfstijl van Mario zullen ervoor zorgen dat dit boek zeker zal aanslaan bij de beoogde doelgroep. Mijn dochter van veertien vond het alvast het leukste boek dat ze deze zomer heeft gelezen.’ (Website Pluizer, december 2011)

‘Dit verhaal behandelt enkele herkenbare thema’s voor tieners: ambities om profvoetballer te worden, een hechte vriendschap die je niet zomaar overboord gooit en zowel de euforie als de onzekerheden die gepaard gaan met een eerste verliefdheid.’ (NBD Biblion, oktober 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema voetballen, vriendschap, liefde, tiener
Leeftijd 12+
Reeks Lekker Lezen
Omvang 108 blz.
Formaat 21 x 14,5 cm
Uitvoering softcover
Verschijningsdatum 01/04/2011
NUR code 284
Auteur Mario Demesmaeker
ISBN Nummer 9789058387028