Het kerstverhaal

Het kerstverhaal

Auteur: Kathleen Amant
Illustrator: Kathleen Amant

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058388087

€ 13,95
Incl. BTW

Bijbelverhalen aan kleuters verteld. Jozef en Maria woonden in Nazareth. In Maria’s buik groeide een baby. Op een dag moesten ze van de koning naar Bethlehem gaan. In de herberg was geen plaats voor hen. Ze schuilden in een stal en daar werd Jezus geboren. Kathleen Amant vertelt en tekent het kerstverhaal voor jonge kinderen.

Blader door het boek.


Zin om te kleuren?

Kleurplaat bij dit boek
Kleurplaat bij de reeks Bijbelverhalen

Recensie

Details

‘Het verhaal is een aaneenschakeling van prachtige prenten: kleurrijk, verhalend, vrolijk, eenvoudig en vriendelijk. De tekst is beknopt: de kern van het kerstverhaal wordt in eenvoudige taal, begrijpelijk en herkenbaar voor kleuters, in relatief korte zinnen verteld. […] Het is de auteur/illustratrice wederom gelukt om ene wereld te openen voor (erg) jonge kinderen – een wereld die ze, door deze en haar andere uitgaven, zó uitnodigend mooi maakt! Het verhaal is bekend; maar een boek waarvan je bij ieder pagina die je omslaat even ‘vrolijk stil’ wordt, is een cadeautje voor alle jonge kinderen vanaf ca. 3 t/m 6 jaar.’ (NBD Biblion, januari 2013)

‘De auteur is er goed in geslaagd het oorspronkelijke evangelieverhaal na te vertellen in simpele, eenvoudige, voor kleuters begrijpelijke zinnen. De illustraties sluiten daar naadloos bij aan in een eenvoudige en overzichtelijke stijl en een fris, helder kleurgebruik. […] Een welgekomen nieuwe versie, perfect op kleutermaat.’ (Website Leesplezier, juni 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 4de druk
Soort prentenboek
Thema kerst, Jezus, Bijbel, geboorte
Leeftijd 3+
Reeks Bijbelverhalen aan kleuters verteld
Omvang 32 blz.
Formaat 26,5 x 18,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2012
NUR code 273
Auteur Kathleen Amant
Illustrator Kathleen Amant
ISBN Nummer 9789058388087

Verwante producten