Het mooie dorpje Mooiezon

Het mooie dorpje Mooiezon

Illustrator: Suzan T'Hooft

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912953

€ 15,95
Incl. BTW

- Met prenten vol uitbundig getekende dieren en kleine zoekdetails
- Het is raak! werd meteen na verschijnen herdrukt

Een zonnig verhaal over elkaar helpen en genieten van de unieke bijdrage die iedereen levert.

In het dorpje Mooiezon helpen alle dieren elkaar. Beer maakt honing, bij Wasbeer kan je een nachtje uitrusten en Bever zorgt voor hout. Alleen Miereneter ergert zich. Want wat doet Grote Slome Panda eigenlijk

Blader door het boek

Recensie

Details

'Edward van de Vendel en Suzan T’Hooft bouwen verder op een lange traditie van moraliserende dierenverhalen, maar geven er een eigentijdse toets aan. Kritisch denken en warmte gaan hand in hand, en de humor en het goed opgebouwde verhaal zorgen ervoor dat die boodschap nergens te belerend wordt.' (De Standaard, april 2018)

'Dit prentenboek staat vol met lieve en warme afbeeldingen vol kleur, waarop enorm veel te zien is. Je blijft kijken en je blijft genieten van het mooie dorpje Mooiezon. (...) Het mooie dorpje Mooiezon is een genot voor het oog! En je fantasie gaat heerlijk met je op de loop bij het lezen van dit vertederende prentenboek over samenwerken en vriendschap.' (Biebmiepje, maart 2018)

'Wat kun je als volwassene toch genieten van een mooi prentenboek. Iedereen die bij mij in huis komt moet eraan geloven en op zijn minst even een blik werpen in dit prachtige prentenboek dat geschreven en geïllustreerd is voor kleuters. (...) Een positief verhaal over iets voor elkaar overhebben en het voor elkaar opnemen. Een juweel van een prentenboek. (Libris, maart 2018)

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema dier, samenwerken, anders zijn, tolerantie
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 14/02/2018
NUR code 273
Auteur Edward van de Vendel
Illustrator Suzan T'Hooft
ISBN Nummer 9789462912953

Verwante producten