Ik ben geen boek, ik ben een hond

Ik ben geen boek, ik ben een hond

Auteur: Milja Praagman
Illustrator: Milja Praagman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911154

€ 12,50
Incl. BTW

Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de flapjes.

Ik ben een hond en geen boek. Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit boek spreekt een hond de lezers direct aan.

Blader door het boekRecensie

Details

'De tekst is kort en eenvoudig. De compositie van woorden, klanken en beelden zijn helemaal op maat van de jonge peuter. Het boek bevat ook inspirerende flapjes waarmee de interactie met de peuters wordt gestimuleerd. Het boekje kan gebruikt worden binnen verschillende thema’s in de kleuterklas zoals huisdieren of boeken. De stevigheid van het boekje en de flapjes zal de peuterhandjes zeker een tijdje doorstaan.' (Leestank, juni 2016)

'Door de tekst wordt de peuter uitgenodigd om actief mee te doen. De hond wil geaaid worden en een lik geven. Er zijn verrassende flapjes en de hond kan ook kwispelen met zijn staart, leuk bedacht.' (Peuterboekenland, september 2016)

'De illustraties van Milja Praagman zijn heel eenvoudig en to the point gehouden. Op een geelgroene achtergrond kijkt de bruine hond je steeds rechtstreeks aan. Je ziet hem in heel natuurlijke houdingen en hij komt levensecht over.' (Wonderland by Alice, september 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort flapjesboek
Thema boek, hond
Leeftijd 2+
Reeks Ik ben geen boek
Omvang 18 blz.
Formaat 18 x 18 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/04/2016
NUR code 271
Auteur Milja Praagman
Illustrator Milja Praagman
ISBN Nummer 9789462911154

Verwante producten