Ik wil naar verder

Ik wil naar verder

Auteur: Anne Provoost
Illustrator: An Candaele

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462910706

€ 14,95
Incl. BTW

'Ik ga,' zegt Visje. 'Waar ga je naartoe?' vraagt vader. 'Gewoon, naar verder.' Ook Poesje, Meisje, Spookje en Wezentje trekken de deur achter zich dicht. Ze gaan steeds verder naar verder. Ze vinden er geen einde aan. Lopen ze in cirkels?

Een puzzelverhaal dat de vraag stelt in welke wereld we ons bevinden. Bestaat de wereld op zich, of is hij deel van iets groters? Kunnen we tot in de andere wereld kijken? Kunnen we ernaartoe? Met halve pagina's die de actie en sfeerverandering tonen.Blader door het boek.

Bekijk hier de teaser van het boek bij de Voorleeshoek.

Recensie

Details

'Met dit prachtige boek kan je samen met kinderen vanaf vijf een hele stap in de wereld zetten.' (website Ansiel, februari 2016)

'De stevige kaft en gekartonneerde pagina’s nodigen uit tot een herontdekking van Candaeles minutieus uitgewerkte illustraties. [...]  een ingenieuze oefening in ruimdenkendheid. [...]  een mooie ode aan de verbeeldingskracht.' (Mappalibri, maart 2016)

'Dit filosofische prentenverhaal boordevol mysterie en fantasie laat zich pagina na pagina ontdekken. De vele herhalingen werken als een mantra en de fijne variaties en veranderingen scherpen de aandacht van de lezer en voorlezer/luisteraar aan.' (website Pluizuit, maart 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort flapjesboek, prentenboek
Thema opgroeien, filosoferen
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 30,5 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2016
NUR code 273
Auteur Anne Provoost
Illustrator An Candaele
ISBN Nummer 9789462910706