ik word een boterbloem

ik word een boterbloem

Auteur: Riet Wille
Illustrator: Kristien Aertssen

Schrijf een beoordeling over dit product

Niet in voorraad

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: 9789462910003

€ 17,50
Incl. BTW

Riet Wille combineert haar twee specialisaties, gedichten en AVI-boeken, in een nieuw dik boek voor beginnende lezers. Het boek is verdeeld in 7 niveaus, die elk zes versjes bevatten. De versjes zijn herkenbaar en aanstekelijk. Op de kleurrijke prenten van Kristien Aertssen valt heel veel te ontdekken. Dit versjesboek is een must voor elk kind dat leert lezen.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘In dit mooi uitgevoerde versjesboek met harde kaft en prettig leesbaar lettertype staan zowel eerder gepubliceerde als nieuwe kindergedichten. Grappige, sprekende tekeningen ondersteunen de teksten niet alleen maar voegen er elementen aan toe, waardoor die nog gemakkelijker te begrijpen zijn. Perfect voor beginnende lezers, tweedetaalverwervers en sowieso leuk om voor te lezen aan je peuter of kleuter.’ (Website Gedichten van Diet, april 2015)

‘Riet Wille en Kristien Aertssen bewijzen dat dit versjesgroeiboek een must is voor elk kind dat leert lezen. De versjes zijn herkenbaar en aanstekelijk. Op de kleurrijke prenten valt veel te ontdekken.’ (Het Vrije Waasland, eind april 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort eerste lezer, poëziebundel
Thema gezin, school, keuken
Leeftijd 6+
AVI-leesniveau AVI 1, AVI 3, AVI 4, AVI 5, AVI 6
Omvang 80 blz.
Formaat 21,5 x 17,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 09/03/2015
NUR code 287, 291
Auteur Riet Wille
Illustrator Kristien Aertssen
ISBN Nummer 9789462910003