Jij lievert

Jij lievert

Illustrator: Sabien Clement

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058381385

€ 15,95
Incl. BTW

Luchtig en ietwat pikant geschenkboek voor al wie verliefd, verloofd of getrouwd is. Met heel veel korte tekstjes over tederheid, liefde en erotiek en vol dubbelzinnigheden en woordspelingen. Soms heel teder, meestal grappig, af en toe prikkelend en altijd poëtisch. De teksten hebben maximum 160 tekens en kunnen dus via een sms-je verstuurd worden. De kleurentekeningen van Sabien Clement relativeren en tonen de mens in zijn naakte waarheid. Soms grotesk, soms ontroerend mooi en altijd vol liefde.


Download hier de lestips bij dit boek.

Recensie

Details

'Omwille van de humor, de mooie lijnvoering, vooral in de kleine tekeningen, en de kracht van de grote prenten. De tekenares heeft op een heel inventieve manier een heel belegen onderwerp gevisualiseerd. De liefde wordt door haar hand tegelijk geestig en teer.' (Juryverslag Boekenpluim, februari 2003)

'De gedichtjes zijn vaak gevat, grappig en suggestief. De liefde is erin vooral een spel van aantrekken, ontdekken en veroveren, met gesublimeerde seksualiteit. [...] De tekeningen passen perfect bij de teksten: ze tonen koppels in intieme situaties en poses en ze zijn eerder sensueel dan seksueel. De figuren zijn gestileerd, dik of uitermate lang, wat de tekeningen iets onhandigs en speels geeft. [...] Een origineel boek voor jongeren en volwassenen dat de liefde op een luchtige manier in woord en beeld vat.' (Vlaanderen, mei 2002)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Boekenpluim
Herdruk 4de druk
Soort geschenkboek, poëziebundel
Thema liefde, erotiek, seksualiteit
Leeftijd 16+
Omvang 40 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2002
NUR code 370
Auteur Geert De Kockere
Illustrator Sabien Clement
ISBN Nummer 9789058381385

Verwante producten