Kits

Kits

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: kits2018

€ 23,50
Incl. BTW

Abonnement: 18 nummers van september tot en met juni en toegang tot de Kits-website.

Met Kits wegwijs in de actualiteit!


Schooljaar 2018-2019


Kits is een tweewekelijkse krant voor jongeren van 10 tot 14 jaar, die al 30 jaar bestaat. Kits verschijnt om de twee schoolweken (= 18 keer per schooljaar) en bevat 4 keer een dossier over een actueel thema.

Kits is opgedeeld in 4 rubrieken: Mens en Maatschappij, Binnenland, Buitenland en Wetenschap. Elke rubriek bevat korte en langere artikels over onderwerpen die jonge tieners aanbelangen.

De bijlage Kits+ verschijnt 4 keer per jaar en belicht een actueel thema op 4 pagina's. Het thema wordt geduid en uitgediept in verschillende artikels en een paginagroot interview. Dit schooljaar zijn de thema's: Smartphone, Elektriciteit, Gezonde voeding en Van pool tot evenaar.

Nog meer nieuws op www.kits.be

Op deze website wordt elke donderdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Kits-abonnees. Op pagina 1 van Kits staat hoe je kan inloggen. Bij heel belangrijk nieuws verschijnt meteen een uitgebreid artikel op de website. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Check de website van Kits en overtuig jezelf!


LET OP!
Kits is een krantenabonnement. Wil je Kits om de 2 weken bij jouw thuis ontvangen, dan betaal je 23,50 euro. Als je Kits bestelt via de school van jouw kind  betaal je slechts 19,50 euro voor een jaarabonnement. Vraag hierover meer info op de school van je kind.
Een school moet een school-account aanmaken om online te kunnen bestellen aan het goedkope tarief.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.

Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Het Kits-abonnement is slechts geldig voor 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd.


Beschrijving

Details

Hilde Vandermeeren is de hoofdredacteur van Kits. Deze bekende jeugdauteur won al vele prijzen. Hilde volgt de actualiteit op de voet en selecteert items die jonge tieners aanbelangen. De levendige schrijfstijl en de aantrekkelijke lay-out trekken ook moeilijke lezers over de streep.

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

'Dankzij Kits komen mijn leerlingen op een leuke manier veel te weten over België en de rest van de wereld. Dat is verrijkend voor hun toekomst.' (Juf Liselotte, VBS Sint-Lutgart, Belsele)

'Kits is een mooie krant, die goed gebruikt wordt binnen onze projecten.' (Juf Kim, SBS Pallieter, Overpelt)

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 10+
Omvang 18 x 4 blz. + 4 x 4 blz.
Formaat A3
Uitvoering krant
Verschijningsdatum 01/01/1990
NUR code 085
Auteur Hilde Vandermeeren
ISBN Nummer kits2018

Verwante producten