Klap

Klap

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: klap2018

€ 21,50
Incl. BTW

Actualiteit op kindermaat met Klap!

Abonnement: 10 nummers van september tot en met juni
EN toegang tot de Klap-website.


Schooljaar 2018-2019


Klap is een maandelijks actualiteitenmagazine voor kinderen van 8 tot 11 jaar, dat al 28 jaar bestaat. Klap brengt elke maand van het schooljaar 16 pagina's nieuws op kindermaat.

Klap is opgedeeld in vaste rubrieken: Samen met de anderen, In ons land, Over de wereld. Daarnaast is er een dossier van vier pagina's over een actueel onderwerp (bv. Fietsen, Mijn gemeente). Op de doepagina wisselen koken en wetenschappelijke proefjes elkaar af. Er is ook elke keer een woordraadsel.

De overzichtelijke lay-out vergemakkelijkt het lezen. Klap is geïllustreerd met kleurenfoto's, een poster en een strip.

Nog meer nieuws op www.klapkrant.be


Op deze website wordt elke dinsdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Klap-abonnees. Op pagina 1 van Klap staat hoe je kan inloggen. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Check de website van Klap en overtuig jezelf!


LET OP!
Klap is een tijdschrift. Wil je Klap elke maand bij jouw thuis ontvangen, dan betaal je 21,50 euro. Als je Klap bestelt via de school van jouw kind betaal je slechts 18,50 euro voor een jaarabonnement. Vraag hierover meer info op de school van je kind.
Een school moet een school-account aanmaken om online te kunnen bestellen aan het goedkope tarief.


Nog geen school-account? Registreer hier als school.


Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Het Klap-abonnement is slechts geldig voor 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd!

Beschrijving

Details

Frank Pollet en Moniek Vermeulen zijn de hoofdredacteuren van Klap. Zij volgen de actualiteit op de voet en selecteren die items die kinderen aanbelangen. Frank en Moniek hebben een levendige schrijfstijl en weten hun lezers te boeien. De aantrekkelijke lay-out van Klap trekt ook moeilijke lezers over de streep.

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

'Klap brengt mijn leerlingen op een duidelijke manier bij wat er in ons land en de rest van Europa gebeurt, en dat vind ik belangrijk.' (juf Sylvie, De Kleine Prins, Deinze)

'De Klap-krant is een duidelijk magazine, met veel actualiteit maar ook aankondigingen van culturele activiteiten.' (juf Veerle, LS Sint-Michielscollege, Brasschaat)

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 8+
Omvang 10 x 16 blz.
Formaat A4
Uitvoering tijdschrift
Verschijningsdatum 01/01/1991
NUR code 084
ISBN Nummer klap2018

Verwante producten