Klassetips (handleiding bij Klap)

Klassetips (handleiding bij Klap)

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: klassetips2018

€ 16,50
Incl. BTW

Klassetips = lessuggesties en werkbladen voor leerkrachten


Abonnement: 10 nummers van september tot en met juni.


Schooljaar 2018-2019


Klassetips is de maandelijkse handleiding voor leerkrachten bij het actualiteitenmagazine Klap. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Klap-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Klassetips bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 6 bijbehorende kopieerwerkbladen, met sleutel.

Deze handleiding biedt de leerkracht bruikbaar materiaal om in de klas rond onderwerpen uit de actualiteit te werken, binnen het kader van het leerplan. De motivatie, doelstellingen en werkwijze worden uitgebreid beschreven.

Bekijk hier de website van Klap: www.klapkrant.be

Vanaf 10 abonnementen op Klap wordt een gratis exemplaar van deze handleiding aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Klassetips. Een jaarabonnement Klassetips (september-juni = 10 nummers) kost € 16,50.

U kunt er ook voor kiezen om een leerkrachtenabonnement Klap + Klassetips te bestellen. Kijk hiervoor onderaan deze pagina bij aanverwante producten. Meld u aan als school en profiteer van het goedkopere tarief.


Nog geen school-account? Registreer hier als school.

Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Ideeënwijzer-abonnement is slechts geldig voor 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd.

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 8+
Omvang 3 blz. lessuggesties en sleutel, min. 6 werkbladen
Formaat A4
Uitvoering digitale lessuggesties
Verschijningsdatum 01/01/1991
NUR code 084
ISBN Nummer klassetips2018

Verwante producten