Kneedkneepjes

Kneedkneepjes

Auteur: Ann De Bode
Illustrator: Ann De Bode

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058385086

€ 17,50
Incl. BTW

Een hobbyboek waarin je alles leert over knutselen met Fimoklei. Ann De Bode beschrijft haar eigen ervaringen en geeft je tal van inspirerende voorbeelden. Wie de aanwijzingen volgt, kan zelf ook verrassende figuurtjes en kijkdozen maken.


Download hier een knutselplaat bij dit boek.

Recensie

Details

‘Een prachtig boek. Leuk te lezen zijn de eerste pagina’s waarin Ann schrijft over haar eigen ervaring en ideeën over Fimoklei. De prachtige illustraties die je tot dan toe was tegengekomen hebben je vast en zeker geïnspireerd om naar de winkel te rennen en de nodige pakjes Fimo klei in te slaan en de eerste instructies voor het oefenen op te volgen. Met dit boek in handen heb je er absoluut een nieuwe hobby bij.’ (Website Peuteren, oktober 2008)

‘Dit boek is erg mooi verzorgd uitgegeven. De uitleg hoe je figuurtjes kan maken is eenvoudig en duidelijk. Hij wordt ook nog eens verduidelijkt met een aantal foto’s die het werk stap voor stap visualiseren. Regelmatig staan er ook nog tips om het knutselwerk nog mooier te maken. Ook het materiaal om met Fimoklei te werken is gemakkelijk te vinden of te verkrijgen in een hobbywinkel.’ (Website Pluizuit, november 2008)

‘Het boek is kleurrijk geïllustreerd met een overvloed aan leuke voorbeelden en goede tips.’ (Website Linc vw, april 2009)

Extra informatie

Extra informatie

Soort hobbyboek
Thema knutselen, fimo, klei
Leeftijd 8+
Omvang 64 blz.
Formaat 30,5 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/10/2008
NUR code 214
Auteur Ann De Bode
Illustrator Ann De Bode
ISBN Nummer 9789058385086