Koe en Kalf

Koe en Kalf

Illustrator: Ann Ingelbeen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058383730

€ 13,25
Incl. BTW
Een man die Koe heet en een vrouw die Kalf heet, hebben een koe die Schaap heet. Koe en Kalf leren Schaap kunstjes: pootjes geven, hinkelen, op een fiets rijden,... Ze reizen met Schaap rond en laten haar overal optreden. Koe en Kalf houden veel van Schaap en laten haar in huis wonen. Maar op een dag is Schaap verdwenen. Waar kan ze toch zijn? Een speels verhaal.

Recensie

Details

'Het verhaal van Geert De Kockere werkt naar eeen verrassende climax toe, en is door het aangename ritme ideaal om voor te lezen. Ann Ingelbeen legt leuke accenten. Zo zijn de koeienvlekken van Schaap zwarte vingerafdrukken, een simpele maar originele vondst. Ook de manieren waarop ze Koe allerlei kunstjes laat uitvoeren, getuigen van veel visuele verbeelding. Een veelbelovend nieuw talent!' **** (De Standaard, november 2006)
'Een heel ludiek, beetje absurd verhaal. Geert de Kockere speelt met taal, met verschillen tussen mensen en dieren en steekt de draak met vanzelfsprekendheden. De illustraties van Vlaams debutante Ann Ingelbeen zijn even speels, grappig en vol beweging. Met weinige pentrekken, steeds variërende composities en een minimum aan kleur laat ze een heel vrolijk trio over de pagina's dansen. Beetje gek, maar zalig leuk boek.' (Website Hotel-boekenlust, mei 2007)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema koe, gezin, beroemd zijn, fantasie
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2006
NUR code 274
Auteur Geert De Kockere
Illustrator Ann Ingelbeen
ISBN Nummer 9789058383730