Leerkrachtenabonnement Kits

Leerkrachtenabonnement Kits

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: kits+ideeënwijzer2018

€ 37,00
Incl. BTW

Combinatiepakket Kits + handleiding Ideeënwijzer


Abonnement: 18 nummers Kits van september tot en met juni en toegang tot de Kits-website + handleiding voor leerkrachten Ideeënwijzer

Met Kits wegwijs in de actualiteit!


Schooljaar 2018-2019


Kits is een tweewekelijkse krant voor jongeren van 10 tot 14 jaar, die al 29 jaar bestaat. Kits verschijnt om de twee schoolweken (= 18 keer per schooljaar) en bevat 4 keer een dossier over een actueel thema.

Kits is opgedeeld in 4 rubrieken: Mens en Maatschappij, Binnenland, Buitenland en Wetenschap. Elke rubriek bevat korte en langere artikels over onderwerpen die jonge tieners aanbelangen.

Ideeënwijzer is de tweewekelijkse handleiding voor leerkrachten bij de actualiteitskrant Kits. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Kits-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Ideeënwijzer bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 4 kant-en-klare kopieerwerkbladen, met sleutel.

Een leerkrachtenabonnement Kits + Ideeënwijzer kost € 37,00 indien u de krant thuis wenst te ontvangen. Wordt het abonnement naar het adres van uw school opgestuurd, dan betaalt u slechts € 33,00. Daarvoor dient u een bestelling te plaatsen met uw school-account.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.

LET OP!
Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Leerkrachtenabonnement Kits is slechts geldig voor 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd.

Beschrijving

Details

Meer over Kits

De bijlage Kits+ verschijnt 4 keer per jaar en belicht een actueel thema op 4 pagina's. Het thema wordt geduid en uitgediept in vele artikels en een paginagroot interview.

Nog veel meer nieuws op www.kits.be

Op deze website wordt elke dinsdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Kits-abonnees. Op pagina 1 van Kits staat hoe je kan inloggen. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Check de website van Kits en overtuig uzelf!

Hilde Vandermeeren is de hoofdredacteur van Kits. Deze bekende jeugdauteur won al vele prijzen. Hilde volgt de actualiteit op de voet en selecteert items die jonge tieners aanbelangen. De levendige schrijfstijl en de aantrekkelijke lay-out trekken ook moeilijke lezers over de streep.

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

Meer over Ideeënwijzer

Differentiatie: Ideeënwijzer bevat steeds 3 werkbladen op een gemakkelijker niveau en 1 werkblad op een moeilijker niveau. Er is ook elke keer een Kits-nieuwsquiz, met 10 meerkeuzevragen.

Deze handleiding biedt de leerkracht bruikbaar materiaal om in de klas rond onderwerpen uit de actualiteit te werken, binnen het kader van het leerplan. De motivatie, doelstellingen en werkwijze worden uitgebreid beschreven.

Vanaf 10 abonnementen op Kits wordt een gratis exemplaar van deze handleiding aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Ideeënwijzer. Een jaarabonnement (september-juni = 18 nummers) kost € 16,50.


Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 10+
Auteur Hilde Vandermeeren
ISBN Nummer kits+ideeënwijzer2018

Verwante producten