Leerkrachtenabonnement Klap

Leerkrachtenabonnement Klap

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: klap+klassetips2018

€ 35,00
Incl. BTW

Combinatiepakket Klap + Klassetips


Abonnement: 10 nummers van september tot en met juni + de handleiding voor leerkrachten Klassetips

Actualiteit op kindermaat met Klap!
Schooljaar 2018-2019


Klap is een maandelijks actualiteitenmagazine voor kinderen vanaf 8 jaar. Het magazine telt 16 pagina’s en is opgedeeld in vaste rubrieken: Heet van de naald, Binnen- en Buitenland, Natuur en Wetenschap, Sport, Cultuur ... De overzichtelijke lay-out vergemakkelijkt het lezen. Klap is geïllustreerd met kleurenfoto's, een poster en een strip. Met het woordraadsel kunnen de kinderen hun opgedane kennis testen.

Klassetips is de maandelijkse handleiding bij Klap. Deze bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 6 bijbehorende kopieerwerkbladen. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Klap-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Op deze manier ontvangt u een heel actuele versie van Klassetips, die u ook op het digibord kunt gebruiken.

Beschrijving

Details

Vanaf 10 abonnementen op Klap wordt een gratis exemplaar van de leerkrachtenhandleiding Klassetips aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Klassetips. Een jaarabonnement Klassetips (september-juni = 10 nummers) kost € 16,50.
Extra voordelig: leerkrachtenabonnement (= Klap + Klassetips): thuis: € 35,00. Registreer u als school en betaal € 31,00.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
ISBN Nummer klap+klassetips2018

Verwante producten