Meester Frank is wow!

Meester Frank is wow!

Illustrator: Florence Wauters

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911406

€ 11,50
Incl. BTW

Leesgroeiboek met drie verhalen over de gekke meester Frank. Meester Frank creëert een warme sfeer en zorgt dat elke leerling zich thuis voelt in zijn klas. Met heel veel leuke tekeningen.

Lena is zo enthousiast dat ze altijd antwoordt zonder haar vinger op te steken. Meester Frank helpt haar op een verrassende manier. De ouders van Lowie zijn net gescheiden. In de papaweek mist hij zijn mama, en omgekeerd. Meester Frank geeft hem twee schriftjes waarin hij alles kan opschrijven wat hij aan de andere ouder wil zeggen. En ook voor de woede-uitbarstingen van Omar heeft meester Frank een oplossing.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Er zit schwung in het verhaal en het is doorspekt met humor. (...) Het boek straalt een positieve energie uit.' (Pluizer, januari 2017)

'De stijl is vlot en de illustraties maken het geheel extra aantrekkelijk. De bundel is een groeiboek, waarbij elk verhaal iets moeilijker te lezen is dan het vorige. Een ideale stimulans voor jonge lezers.' (Pluizuit, oktober 2016)

'De positieve verhalen zijn geschreven vanuit het probleem-kind perspectief, wat het voor bepaalde kinderen herkenbaar maakt.' (NBD Biblion, februari 2017) 

Extra informatie

Extra informatie

Soort eerste lezer, leesgroeiboek
Thema klas, meester, vriendschap, echtscheiding, woede, respect
Leeftijd 7+
AVI-leesniveau AVI-M4, AVI-E4, AVI-M5
Reeks Meester Frank
Omvang 96 blz.
Formaat 21 x 15,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 12/08/2016
NUR code 287
Auteur Moniek Vermeulen
Illustrator Florence Wauters
ISBN Nummer 9789462911406

Verwante producten