Met ons komt alles goed

Met ons komt alles goed

Auteur: Stefan Boonen
Illustrator: Greet Bosschaert

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911727

€ 14,95
Incl. BTW

Bijzondere samenwerking tussen vader en dochter:
Greet Bosschaert bewerkte de beelden van haar overleden vader, kunstenaar Renaat Bosschaert, tot illustraties.


Een verhaal over durven, problemen met geluk en dieren zonder naam.

Zo begint het. Een groen huis in de duinen, een pension. Op een dag staat er een jongen voor de deur, Max-Jozef. Hij is de zoon van een piraat. ‘Ik moet hier zijn,’ zegt hij. Een vergissing, want Pension Flee is er alleen voor dieren. Een jongen kan er echt niet bij.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Met ons komt alles goed is een origineel, gevoelig verhaal over vliegen en geluk vinden, maar ook over eenzaamheid en durven. Een prachtig voorleesboek, maar zeker ook geschikt voor kinderen die zelf al redelijk goed kunnen lezen, vanaf een jaar of negen.' (Boekboetiek, november 2016)

'Dit boek is zeker origineel. Zowel verhaal als illustraties hebben net dat tikje meer. Een verhaal dat een extra dimensie krijgt als je tussen de regels leest, maar dat volledig rechtop blijft staan als je het niet doet. Prachtig ook om voor te lezen en om bij de illustraties zelf weg te dromen.' (Pluizer, januari 2017)

Dochter Greet Bosschaert ging aan de slag met originele houtblokken van haar vader. Wat resulteerde in het prachtig geïllustreerd kinderboek ‘Met ons komt alles goed’. (KW Brugge, september 2016)

'Dit boek vol prachtige zinnen is ontroerend en spannend tegelijk. (…) Grappig en aangrijpend verhaal over durven, problemen met geluk en dieren zonder naam.' (Kiddo, mei 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort beeldverhaal
Thema dier, vader-zoon-relatie, vrijheid
Leeftijd 9+
Omvang 88 blz.
Formaat 27 x 17 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/09/2016
NUR code 283
Auteur Stefan Boonen
Illustrator Greet Bosschaert
ISBN Nummer 9789462911727