Mijn tuin ...

Mijn tuin ...

Auteur: Hector Dexet
Illustrator: Hector Dexet

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911819

€ 13,95
Incl. BTW

- Kleurrijk en grafisch peuterboek
- Met verrassende doorkijkgaatjes

Een bijzonder gaatjesboek waarmee peuters de tuin ontdekken.

Mijn tuin is heel bijzonder! In een stokoude boom woont een uil die last heeft van slapeloosheid. Onder de dode bladeren zit toch heel veel leven. En terwijl de rups een dutje doet, verandert hij in een mooie vlinder. Kijk door de gaatjes en word verrast door wat er verborgen zit in de tuin.

Blader door het boek


Recensie

Details

'De doorkijkjes zijn heel verrassend en afwisselend,  en leuk voor je kind om te ontdekken. Hoe leuk is het om samen met je peuter de wonderlijke wereld van de tuin/ natuur te ontdekken. Er is van alles te vinden, zo ook in dit boek. Een stokoude boom, een grote uil, insecten, wormen, bloemen, lieveheersbeestjes en nog veel meer dingen komen voorbij.' (Peuter- en kleuterboekenland, maart 2017)

'Het boek zit vol leven en beweging, vol kleine avonturen. Een fijn kijk- en doeboek voor de allerkleinsten!' (Wonderland by Alice, 21 maart 2017)

'Dexet doet het weer! Met doorkijkjes naar andere pagina’s, sterke vormen en heldere kleuren geeft hij een inkijkje in de tuin. Zijn humor en spel met dubbele betekenissen wekt ook nu weer verbazing op.' (Kiddo, mei 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort gaatjesboek
Thema tuin, insect, dier, verstoppen
Leeftijd 2+
Omvang 38 blz.
Formaat 25 x 21 cm
Uitvoering kartonboek met gaatjes
Verschijningsdatum 08/02/2017
NUR code 271
Auteur Hector Dexet
Illustrator Hector Dexet
ISBN Nummer 9789462911819

Verwante producten