Mini voetbalt

Mini voetbalt

Auteur: Kitty Crowther
Illustrator: Kitty Crowther

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387066

€ 13,95
Incl. BTW

Mini wil bij een voetbalclub. Ze krijgt een uniform en dure schoenen. Maar de training verloopt niet zo goed: de oefeningen zijn zwaar en de jongens lachen haar uit. Mini geeft echter niet op: ze oefent de hele week en toont tijdens de volgende match wat ze waard is! Een voetbaltitel die zowel jongens als meisjes aanspreekt.


Lees een fragment

Voor leerkrachten:
Ga naar de lestips bij dit boek

Jeugdboekenmaand 2017

Recensie

Details

‘Alsof het l’air de rien heeft, snijdt ze thema’s aan als stereotiepen, discriminatie, doorzettingsvermogen, en zelfredzaamheid. Tegelijk slaagt ze erin om het scenario simpel, helder en spannend te houden, met daarin een perfecte dosering tussen de actie/opbouw en de innerlijke belevingswereld. En dan is er natuurlijk nog haar onmiskenbare, eigenzinnige tekentalent met dat geoefende oog voor sprekende details. Voeg daar nog een fikse portie aanstekelijke visuele humor aan toe en je krijgt, andermaal, een Crowther grand cru.’ (De Morgen, maart 2011)

‘In Mini voetbalt komen genderverschillen, discriminatie en vooral doorzettingsvermogen aan bod. De illustraties in kleurpotlood zijn fijnzinnig, met minieme details die wisselende emoties gevat weergeven.’ (De Bond, 13 mei 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema voetballen, trainen, vlieg, vader-dochter relatie
Leeftijd 4+
Reeks Mini
Omvang 48 blz.
Formaat 21,5 x 15,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/03/2011
NUR code 273
Auteur Kitty Crowther
Illustrator Kitty Crowther
ISBN Nummer 9789058387066

Verwante producten