Nieuwjaarsabonnement Ideeënwijzer (handleiding voor leerkrachten)

Nieuwjaarsabonnement Ideeënwijzer (handleiding voor leerkrachten)

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarideeënwijzer2015

€ 9,00
Incl. BTW

Ideeënwijzer = lessuggesties en werkbladen voor leerkrachten


 


Nieuwjaarsabonnement: 10 nummers van januari tot en met juni.


 


Ideeënwijzer is de tweewekelijkse handleiding voor leerkrachten bij de actualiteitenkrant Kits. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Kits-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Ideeënwijzer bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 4 kant-en-klare kopieerwerkbladen, met sleutel.

Differentiatie: Ideeënwijzer bevat steeds 3 werkbladen op een gemakkelijker niveau en 1 werkblad op een moeilijker niveau. Daarnaast is er altijd een Kits-nieuwsquiz, met een 10-tal meerkeuzevragen.

Deze handleiding biedt de leerkracht bruikbaar materiaal om in de klas rond onderwerpen uit de actualiteit te werken, binnen het kader van het leerplan. De motivatie, doelstellingen en werkwijze worden uitgebreid beschreven.

Bekijk hier de website van Kits: www.kits.be

Vanaf 10 abonnementen op Kits wordt een gratis exemplaar van deze handleiding aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Ideeënwijzer. Een nieuwjaarsabonnement (januair-juni = 10 nummers) kost € 9,00.

U kunt er ook voor kiezen om een Nieuwjaarsabonnement Kits + Ideeënwijzer te bestellen. Kijk hiervoor onderaan deze pagina bij aanverwante producten. Meld u aan als school en profiteer van het goedkopere tarief.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Ideeënwijzer-abonnement is slechts geldig voor 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd.

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 10+
Omvang 3 blz. lessuggesties en sleutel, min. 4 werkbladen + nieuwsquiz
Formaat A4
Uitvoering digitale lessuggesties bij Kits
Verschijningsdatum 01/12/2015
ISBN Nummer nieuwjaarideeënwijzer2015

Verwante producten