Leerkrachtenabonnement Kits Nieuwjaar

Leerkrachtenabonnement Kits Nieuwjaar

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarkits+ideeenwijzer2019

€ 21,00
Incl. BTW

Combinatiepakket Kits + handleiding Ideeënwijzer


Abonnement: 10 nummers Kits van januari tot en met juni en toegang tot de Kits-website + 10 pdf's Ideeënwijzer (= handleiding voor leerkrachten).
Plus 2 dossiers over een actueel thema: 'Muziek' en 'De Olympische Spelen'.


Met Kits wegwijs in de actualiteit!Kits
is een tweewekelijkse krant voor jongeren van 10 tot 14 jaar, die al 30 jaar bestaat. Kits verschijnt om de twee schoolweken (= 18 keer per schooljaar) en bevat 4 keer een dossier over een actueel thema.

Kits is opgedeeld in 4 rubrieken: Mens en Maatschappij, Binnenland, Buitenland en Wetenschap. Elke rubriek bevat korte en langere artikels over onderwerpen die jonge tieners aanbelangen.


Meer nieuws op www.kits.be

Op deze website wordt elke dinsdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Kits-abonnees. Op pagina 1 van Kits staat hoe je kan inloggen. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Daarnaast vind je er wedstrijden, filmpjes, leesvoer ... Check de website van Kits en overtuig uzelf!


Ideeënwijzer is de tweewekelijkse handleiding voor leerkrachten bij de actualiteitskrant Kits. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Kits-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Ideeënwijzer bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 4 kant-en-klare kopieerwerkbladen, met sleutel.


Een Nieuwjaarsabonnement Kits + Ideeënwijzer kost € 21 indien u de krant thuis wenst te ontvangen. Wordt het abonnement naar het adres van uw school opgestuurd, dan betaalt u slechts € 19,50. Daarvoor dient u een bestelling te plaatsen met uw school-account.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.


LET OP!

Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Nieuwjaarsabonnement Kits + Ideeënwijzer is slechts geldig voor 6 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Wenst u een jaarabonnement Kits + Ideeënwijzer te bestellen, contacteer dan onze dienst abonnementen via info@eenhoorn.be

Beschrijving

Details

Kits wordt geschreven in een heldere taal. De hoofdredacteurs zijn Frank Pollet en Moniek Vermeulen, twee veelgeprezen auteurs van kinder- en jeugdboeken. 

4 dossiers

De bijlage Kits+ verschijnt 4 keer per jaar en belicht een actueel thema op 4 pagina's. In het schooljaar 2019-2020 zijn de thema's: Wxxx, yyyy  Het thema wordt geduid en uitgediept in vele artikels en een paginagroot interview.

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

Ideeënwijzer, voor leerkrachten

Differentiatie: Ideeënwijzer bevat steeds 3 werkbladen op een gemakkelijker niveau en 1 werkblad op een moeilijker niveau. Daarnaast is er altijd een Kits-nieuwsquiz, met acht meerkeuzevragen.

Deze handleiding biedt de leerkracht bruikbaar materiaal om in de klas rond onderwerpen uit de actualiteit te werken, binnen het kader van het leerplan. De motivatie, doelstellingen en werkwijze worden uitgebreid beschreven.

Vanaf 10 abonnementen op Kits wordt een gratis exemplaar van deze handleiding aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Ideeënwijzer. Een nieuwjaarsabonnement (januari-juni = 10 nummers) kost € 9,00.

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 10+
Omvang 10 x 4 blz + 2 x 4 blz. + website + digitale handleiding
Formaat A3
Uitvoering krant
Verschijningsdatum 01/01/2016
Auteur Frank Pollet, Moniek Vermeulen
ISBN Nummer nieuwjaarkits+ideeënwijzer2019

Verwante producten