Leerkrachtenabonnement Klap Nieuwjaar

Leerkrachtenabonnement Klap Nieuwjaar

Auteur: Sofie De Moor

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarklap+klassetips2019

€ 22,00
Incl. BTW

Combinatiepakket Klap + Klassetips


Abonnement: 6 nummers van januari tot en met juni + de handleiding voor leerkrachten Klassetips


Actualiteit op kindermaat met Klap!


Klap
is een maandelijks actualiteitenmagazine voor kinderen van 8 tot 11 jaar, dat al 29 jaar bestaat. Klap brengt elke maand van het schooljaar 16 pagina's nieuws op kindermaat.

Klap is opgedeeld in vaste rubrieken: Samen met anderen, In ons land, Over de wereld. Daarnaast is er een dossier van vier pagina's over een actueel onderwerp. Op de doepagina wisselen koken en wetenschappelijke proefjes elkaar af. Met het woordraadsel kunnen de kinderen hun opgedane kennis testen.Meer nieuws op www.klapkrant.be


Op deze website wordt elke dinsdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Klap-abonnees. Op de cover van Klap staat hoe je kan inloggen. Een woordenlijst, een quiz, een poll en aardrijkskundige kaarten maken de kinderen verder wegwijs in de actualiteit. Check de website van Klap en overtuig jezelf!


Klassetips is de maandelijkse handleiding bij Klap. Deze bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 6 bijbehorende kopieerwerkbladen. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Klap-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Klassetips bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en minstens 6 kant-en-klare kopieerwerkbladen, met sleutel.


Een Nieuwjaarsabonnement Klap + Klassetips kost € 22 indien u de krant thuis wenst te ontvangen. Wordt het abonnement naar het adres van uw school opgestuurd, dan betaalt u slechts € 20,50. Daarvoor dient u een bestelling te plaatsen met uw school-account.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.


LET OP!
Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Nieuwjaarsabonnement Klap + Klasetips is slechts geldig voor 6 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Wenst u een jaarabonnement Klap + Klassetips te bestellen (10 nummers), contacteer dan onze dienst abonnementen via info@eenhoorn.be.

Beschrijving

Details

De overzichtelijke lay-out vergemakkelijkt het lezen. Klap is geïllustreerd met kleurenfoto's, een poster en een strip. De hoofdredacteur van Klap is Sofie De Moor. Zij schrijft kinder- en jeugdboeken en geeft les 'Literaire creatie'.


Dossier van de maand

Elke maand wordt een actueel onderwerp uitgediept in 4 bladzijden. In het schooljaar 2019-2020 komen onder meer aan bod: xxx en yyy. Het onderwerp wordt beschreven in korte en langere artikels. Elke maand wordt een persoon geïnterviewd.


De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.


Klassetips, voor leerkrahcten

Deze handleiding biedt de leerkracht bruikbaar materiaal om in de klas rond onderwerpen uit de actualiteit te werken, binnen het kader van het leerplan. De motivatie, doelstellingen en werkwijze worden uitgebreid beschreven.

Vanaf 10 abonnementen op Klap wordt een gratis exemplaar van de leerkrachtenhandleiding Klassetips aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Klassetips. Een nieuwjaarsabonnement Klassetips (januari-juni = 6 nummers) kost € 9,00.

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 8+
Omvang 6 x 16 blz. + website + digitale handleiding
Formaat A4
Uitvoering tijdschrift
Verschijningsdatum 01/01/2016
Auteur Sofie De Moor
ISBN Nummer nieuwjaarklap+klassetips2019

Verwante producten